fallback

Nissan подготвя нова Micra

Нейният предвестник ще се появи като концептуален модел под името Sway

Nissan обяви, че на предстоящото автомобилно изложение в Женева ще представи малкия концептуален модел Sway. Очаква се именно той да бъде в основата на следващото поколение на хечбека Micra.От производителя засега не потвърждават тази информация, но и не крият, че Sway е прототип на хечбек, който ще бъде насочен към пазара в Европа. Нещо повече – при неговото конструиране е бил използван същия иновативен подход, на който се залагаше и при създаването на успешните Juke и Qashqai.Какво точно имат предвид японците, ще стане ясно в Женева, но от показаното единствено изображение на Sway се вижда, че дизайнът на автомобила е напълно в стила на последните модели на Nissan. Освен това добре се виждат светодиодните акценти в предната част на модела.Ако Nissan Sway действително е намек за нова Micra, то появата на новото поколение на хечбека вероятно ще стане факт още догодина. Сегашната генерация на модела претърпя фейслифт преди 2 години.Снимка: Nissan

 

 

Тагове: nissan micra nissan sway
fallback
  • #3
    Who Cares ( преди 9 години )
    Nissan prodylzhavat da se nalagat s kachestven dizain I materiali. Ako napraviat syshtoto I s dvigatelite pri cenite na koito predlagat v momenta shte bydat sys sigurnost nai-prodavanite iaponski avtomobili.
  • #2
    Анонимен ( преди 9 години )
    Изглежда страхотно. Ако го пуснат с такава визия ще бъде хит на пазара. Новите им мотори с директно впръскване, също са много добри.
  • #1
    Анонимен ( преди 9 години )
    Дааа, определено продължение на успешния модел Микра!
fallback
Последни