fallback

Toyota разкри новата си рали кола

Моделът GT86 CS-R3 се предлага срещу 79 000 евро

fallback
  • #7
    Анонимен ( преди 9 години )
    Първо това това е атовмобил в класа R3 в този клас има фиести ситроени пежа шкоди и рено. В WRC шампионата има подразделения WRC WRC2 WRC3 JWRC. Тази кола може да се закупи от всеки пилот с лиценз. Тойота тестват ярис с който се очаква да влезят в WRC.
  • #6
    Анонимен ( преди 9 години )
    все пак до 2008 се състезават до 2008 с титли през 95-та, 96-та и 97-аКато брой титли е един от най-слабите отбори (за радост на японците тук ауди е само с 2)
  • #5
    Auto ( преди 9 години )
    "Само боксер и без 4х4 няма да ги докарат до никъде във WRC - Субару отдавна са там дори с 4х4 и пак нямат съществени успехи. "Не знам за кое WRC точно говориш, но ако става въпрос за Всеизвестния рали шампионат, Субару много отдавна излязоха от него, още преди Световната криза някъде!
  • #4
    Уличен дрифтър ( преди 9 години )
    Ако Тойота се включи със заводски отбор-може и да успее, иначе борбата ще е между заводските отбори на ФВ и Ситроен.
  • #3
    Анонимен ( преди 9 години )
    Само боксер и без 4х4 няма да ги докарат до никъде във WRC - Субару отдавна са там дори с 4х4 и пак нямат съществени успехи. А сега и Льоб се връща в Ситроен и ще е интересна битката с Мини и Ожие
  • #2
    Анонимен ( преди 9 години )
    4 кг на 1 к. с. Доста добре за рали автомобил. Боксера, бързото му развъртане и ниския център на тежестта също ще допринесат много за управляемостта и поведението на колата. Този боксер е много икономичен. Карал съм е цивилната версия и ме учуди неговата икономичност. Докарва го почти до дизел със същата мощност. Цената за такава кола също е много атрактивна. Предполагам ще бъде много търсена модификация.
  • #1
    Анонимен ( преди 9 години )
    Не вярвам да имат амбиции да участват в WRC, тъй като се споменава, че е със задно. Но иначе е супер, вече се доказа в серийната си версия.
fallback
Последни