fallback

G63 AMG 6x6 получи червен карбон от Brabus

Двигателят на машината разполага със 700 к.с.

Пикапът Mercedes-Benz G63 AMG 6x6 е от онези автомобили, с които няма как да останете незабелязан. Все пак моделът има 6 колела и тежи цели 4 тона. Компанията Brabus обаче реши да го направи дори по-открояващ се, като го оборудва с допълнителна доза карбон, при това оцветен в черешов цвят. Новият продукт на Brabus е почти аналогичен с версията, която компанията показа преди около година. При новата версия на G63 AMG 6x6 обаче елементите от натурален карбон са заменени от такива, оцветени в черешово червено. Те обхващат арките на калниците, страничните огледала и въздухозаборниците, като контрастират с боядисаната в лъскаво черно каросерия. Салонът не е променян и залага на кожена тапицерия в червен цвят. Задвижването на новия модел е поверено на агрегата от Brabus B63S. Това е 8-цилиндровия бензинов мотор на G63 AMG 6x6, който обаче разполага с два нови турбо-компресора, различна електронна система за управление на двигателя и нова изпускателна система, даваща възможност за настройка на нивото на звука. Благодарение на тези помени мощността на агрегата е увеличена със 156 к.с. до 700 к.с. Максималният въртящ момент също е нараснал – от 760 на 960 Нм, като това позволява на 4-тонния звяр да ускорява от 0 до 100 км/ч за 7,4 секунди. Максималната скорост е ограничена по електронен път на 160 км/час. Цената на версията с червен карбон не се съобщава. Знае се обаче, че стандартният Mercedes G63 AMG 6x6 стартира от 450 000 евро, а показаният по-рано модел на Brabus струва със 100 000 евро отгоре. Има и брониран вариант, чиято цена е 986 625 евро.Снимки: Brabus

fallback
  • #3
    AZ ( преди 9 години )
    Виждам бъдещето на този кашон, като камион за извозване на дървен материал и сериозна преработка за поевтиняването му до цената на нов УАЗ.
  • #2
    Анонимен ( преди 9 години )
    Вътрешна конглокенция - ако на човек му трябва 6х6 мергел, един унимог е много по-добър вариант. Има го в голям и малък вариант, освен това е по-евтин. Дори шейх-пазарът, за който е предназначена горната G-класа предпочитат унимог-овете. Много добри машини са.
  • #1
    Koko ( преди 9 години )
    Тия *** вече от мързел гледат да изтипосат най старите новини като най нови...балъци!!!!!!
fallback
Последни