fallback

Lamborghini пуска хибрида Asterion в серия

Очаква се машината да излезе на пазара на цена от 440 000 евро

Тагове: lamborghini asterion
fallback
  • #10
    Subarufan ( преди 9 години )
    По логиката на половинчата изказали се по-долу, за които имам подозрения, че са в пуберска възраст, или поне на акъл са си останали там, всички трябва да караме болиди от Ф1 за да може да кажем, че имаме кола!
  • #9
    Анонимен ( преди 9 години )
    Направо без пари. Чудя се какво да си взема, баничка със сирене, или ламбо? Имам пари само за едно от двете.
  • #8
    Анонимен ( преди 9 години )
    Колкото е по-скъпа една стока, толкова е по-безполезна. Ако човек си купи една дачия за 15 000 лв, той очаква тя да може при нужда да драпа и по черен път, и на риба да го закара, и багаж да качи. Ако обаче си купи едно ламбо за 1 000 000 и каже че очаква да отиде на хижа с нея, то всички му се смеят. Има нещо изкривено в цялата работа. Колкото по-скъпа е една кола, толкова по-малко кола е тя. Така е и със останалите свръхскъпи стоки.
  • #7
    Анонимен ( преди 9 години )
    Tова нещо це купува да се кара предимно на места като Маями, Ривиерата или Дубай. Пък и тия дето си го купуват имат сигурно по няколко други автомобила подходящи за зимни условия.
  • #6
    До до Дошо ( преди 9 години )
    Ето,това е хибрид - и е красиво,и върви.А не като някои японски варели със сумарна мощност от 130 к.с,които не могат да изпреварят претоварен тир на пътя.Браво на ФВ Групата!А какво да караме през зимата, на сняг, от София до Варна, това Ламбо ли? Я се качи ти в него и измини това разтояние и после пак ми кажи, като те изкарваме като спреш във Варна, ако стигнеш въобще колко вървяло!
  • #5
    До Automotiv ( преди 9 години )
    Това че една кола е скъпа, не означва че непременно трябва да е красива. Както и обратното. Има евтни и приятни на външен вид автомобили.
  • #4
    Анонимен ( преди 9 години )
    За нас може да съпо, за други евтино. Въпрос на гледна точка и възможности, вижте цените на 918 и P1.
  • #3
    Анонимен ( преди 9 години )
    Пууу то много евтино бе 440000 евро!!! с спец.боя и някоя друга екстра ще цъфне 1 милион лева. Иначе супер колица, но мнооого, много далеч от възможностите на 99% от жителите на тази планета.
  • #2
    Automotive ( преди 9 години )
    Леле, *** ти много ги разбираш нещата! Викаш цяло чудо е, че кола за 440000 EUR е по-красива и мощна от такава за 20000 EUR... да не повярва човек.
  • #1
    до Дошо ( преди 9 години )
    Ето,това е хибрид - и е красиво,и върви.А не като някои японски варели със сумарна мощност от 130 к.с,които не могат да изпреварят претоварен тир на пътя.Браво на ФВ Групата!
fallback
Последни