fallback

Renault пуска автомобили за 3500 евро

На първо време те ще бъдат преднадначени за Индия и Южна Америка

Компанията Renault подготвя пускането на цяло ново семейство автомобили, чиято цена ще бъде около 3500 евро, съобщава изданието Les Echos. Още през следващото лято на пазара в Индия ще се появи седан на тази цена, като след него ще излязат хечбек, кросовър и модел със 7 места. Машините ще се предлагат още в страните от Южна Америка, докато появята им в Европа е под сериозна въпросителна заради евентуална конкуренция с Dacia.Преди 10 години групата Renault представи първия бюджетен модел на румънския производител – седана Logan. По-късно се появиха неговото второ поколение, както и кросовърът Duster и еднообемните Lodgy и  Dokker. Те натрупаха огромна популярност и помогнаха на французите да се превърнат в един от най-стабилните автомобилни производители. Сега в Renault ще се опитат да повторят същото упражнение, но на различни пазари. В основата на новите автомобили ще бъде платформата CMFA, разработена съвместно с партньора в алианса – компанията Nissan. Подробности за моделите няма, но се знае, че за тях ще бъдат изполвани проверени във времето технически решения.Сред евентуалните пазари, на които ще се предлагат нови автомобили, е и Африка. Французите имат свой център в Танжер, Мароко, откъдето машините лесно могат да бъдат разпределяни в различни държави от Черния континент.Снимка: Renault

Тагове: renault-nissan
fallback
  • #7
    Альооо klasika! ( преди 9 години )
    Да нямаш некой РЪБ в главата, че така си се прехласнал по дачии и рена!?
  • #6
    KLASIKA ( преди 9 години )
    Казах ви!!!Освен качество,другото най-важно е дизайна:Истинския,Ръбестия,без био-модни,гадни заоблености и извивки на всички линии.Първи върнаха времето назад с обикновенни фарове и ръбести коли:НОВИТЕ ШКОДА И ДАЧИА!....И станаха хит !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Това е Играта!Сегаи Ауди и Фолксваген и Мерцедес спешно"ПРОГЛЕДНАХА"покрай Дачиа и Шкода и новите им модели по тревога стават все по-ръбести! Горд съм,че го предсказах!......Къде ви отиде модерното разбирачи?!?БМВ също сменява гамата!
  • #5
    Пешо от сервиза ( преди 9 години )
    Че то най-скъпото рено не би трябвало да струва повече! Щото като добавиш стойността на резервните части, престите в сервизите, тропането и скърцането даже ще ти излезе скъпо.
  • #4
    Анонимен ( преди 9 години )
    Това е Дачия "Сомбреро" с емблема на "п*чка"..Рено де!
  • #3
    Анонимен ( преди 9 години )
    За 7 бона-нова кола!Не ви чувам вас...Добро е предложението!
  • #2
    Анонимен ( преди 9 години )
    чакай да стигне до европа"появята им в Европа е под сериозна въпросителна заради евентуална конглокенция с Dacia"ако въобще стигнев южна америка и индия си се търсят подобни возилаколко да е запазен този 10 годишен немски автомобил внос от италия за 7000 лвно съм съгласен че в европа няма смисъл да я пускат
  • #1
    Аз ( преди 9 години )
    И кой ще даде толкова много пари за този ***?За тия пари може да се намери запазен немски автомобил, който ще надживее тия легени.
fallback
Последни