fallback

Chevrolet ще се появи на екипите на „Манчестър Юн“

Тимът ще дебютира с логото на компанията на 23 юли в САЩ

Емблемата на Chevrolet ще се появи съвсем скоро на екипите на „Манчестър Юн“, стана ясно от видеоклип, разпространен от английския футболен клуб. В клипа, който е с продължение 60 секунди, се вижда еволюцията на всички фланелки на отбора, докато ветераните и феновете на „червените дяволи“ пеят химна на клуба „Glory, Glory Man United“. В края на видеото Уейн Рууни се обръща към феновете на тима с думите „Тази фланелка принадлежи на вас. Така е било. Така и ще бъде.“Своя първи мач с екипи с логото на Chevrolet отборът ще изиграе на 23 юли в Пасадена, щата Калифорния. Срещата е от турнира „Chevrolet Cup“. По-късно – на 2 август, „Манчестър Юн“ ще срещне „Реал“ (Мадрид) в контрола, която ще се играе в близост до щаб-квартирата на General Motors в Ан-Арбър, щата Мичиган.Изданието Automotive News цитира бившия шеф на маркетинга на GM Джоел Еваник, който остро разкринтикува спонсорския договор между концерна и „Манчестър Юн“, който е за 7 години и е на стойност 559 млн. долара. Въпреки него GM взе решение да прекрати продажбите на Chevrolet в Европа. В концерна обаче се надяват, че след доброто представяне на националния тим на САЩ на световното в Бразилия интересът към сокъра (б.а. - така в САЩ наричат стандартния футбол) е в подем и това ще донесе дивиденти на Chevrolet.Снимка: Manchester United 

Тагове: general motors
fallback
  • #3
    Анонимен ( преди 9 години )
    Манчестър Юнайъед са един от най популярните клубове в света много популярни в Щатите и особено в Азия. Не си мислете че само в Европа се следят техни мачове. Пиша го това, без да съм футболен запалянко.
  • #2
    Колю ( преди 9 години )
    Това ако е истина ще е най-нелепия маркетинг в историята.Да не продаваш нещо но да даваш луди пари да го рекламираш.От 2015г продажбите на марката в Европа,вкл.и тук престават.Какво ще правят бакшишите с любимите им Авео? Бая Дачии ще карат май за напред.А и Крузчета-мечтата на провинционалните гъзета ще ни липсват.
  • #1
    Анонимен ( преди 9 години )
    Абе и двете са умряла работа!
fallback
Последни