fallback

Това е дивият, но изискан премиум SUV на Citroen

Моделът DS 6WR излиза на пазара тази година

Френската компания Citroen разкри първите официални снимки на серийната версия на кросовъра DS 6WR. Моделът ще бъде представен след седмица на изложението в Пекин, а продажбите му трябва да стартират още тази година. Снимка: Citroen Въпреки че моделът е кръстен 6WR, за серийната версия се окачва да приеме името DS X7. Определен като "див, но изискан премиум SUV" моделът заема много от дизайна, който компанията представи с концепцията Wild Rubis. Размерите на машината са сравнително компактни - дължината достига 4.55 метра, широчината е 1.86 м., а височината - 1.61 м. Разстоянието между двете оси е 2.73 метра, а джантите са 19-инчови. Предната част на новия модел е повлияна от наскоро представения седан DS 5LS. Тук обаче личат офроудърските амбиции, които се подчертават от допълнителните предпазни елементи по броните, арките на клинците и страничните прагове. А за по-високото позициониране на модела говорят хромираните акценти, LED светлините и компонентите в матов черен цвят. Новият SUV на Citroen не разполага със задвижване на четирите колела. Вместо това французите са интегрирали системата Grip Control, която предоставя "оптимално сцепление при всякакъв терен". Задвижващите агрегати са два бензинови - e-THP 160 със 160 к.с. и THP 200 с 200 к.с., но се окачва да има и дизелова модификация, както и хибрид. Трансмисията е автоматична с 6 степени. Производството на DS 6WR ще се осъществява в Китай. На този пазар моделът ще бъде наличен още в края на годината. От 2015 година автомобилът ще бъде въведен и на други пазари, сред които и Европа.

Тагове: citroen ds 6wr
fallback
  • #8
    Анонимен ( преди 10 години )
    На Пикасото се лющи предното табли и н С5 също. Това е масов проблем и имаха акция на вносителя. Твоят приятел няма как да не се е сблъсквал с това, но ти не го спомена. От това съдя, че лъжеш.
  • #7
    Анонимен ( преди 10 години )
    Не ме интересува. Фирма, станала известна единствено с ниското си качество.
  • #6
    Анонимен ( преди 10 години )
    Интересно, високо 1,61 - точно колкото Пикасо-то, а просвета трябва да е поне 20.Получило се е лека кола с големи гуми, добре ще е да го видим на живо.
  • #5
    Анонимен ( преди 10 години )
    Сполучливо копие на Dacia Duster.
  • #4
    Дошо ( преди 10 години )
    Браво на франсетата.Пожелавам им да отхапят голям пазарен дял от СОЦваген в Европа
  • #3
    Wow ( преди 10 години )
    Напоследък започнаха много да ме кефят тия франсета. Особено след като видях някакво спортно DS4, с уникална визия. Само така да продължават, много добре изглеждат новите им модели. Но и Пежо не остават по назад!
  • #2
    и все пак ( преди 10 години )
    истинската френска кола !! 100 и повече пъти по-добро от онова с ***.ката на капака!
  • #1
    333758 ( преди 10 години )
    какъв коментар трябва да напиша за да бъде в жълто
fallback
Последни