IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Porsche за вкъщи

Спортната марка разкри новата си колекция аксесоари

Porsche за вкъщи

Освен да произвежда суперспортни коли и да чупи рекорди на пистата Нюрбургринг, германската марка Porsche разработва и широка линия аксесоари - от парфюми и облекла, до мебели, велосипеди, стикове за голф, куфари и много други.

Сред звездите на новата колекция откриваме и такива, които предлагат нещо наистина специално - направени са от истински части на модели на Porsche.
Porsche за вкъщи
Едно от предложенията е офис стол, чиято тапицерия, конструкция и електрически механизъм са заети директно от шофьорското място на новото 911. Спойлерът на състезателното Porsche 911 GT3 Cup пък се предлага като етажерка. Той е напълно оригинален, може да издържи предмети с маса 120 кг. и е направен от въглеродни влакна. Сходно приложение има и спирачният диск на Porsche 911 Carrera, включен в новата колекция аксесоари за дома.
Porsche за вкъщи
Porsche за вкъщи
Тъй като става дума за уникални и оригинални продукти, няма как да очакваме цени, които са по джоба на всеки. Към момента, в който пишем този материал, в официалната страница на Porsche не са публикувани всички цени. Спирачният диск, преобразен в стелаж, обаче е оценен - 159 евро.
Porsche за вкъщи
Колекцията се нарича Porsche Driver's Selection и включва още редица интересни артикули. Сред тях отриваме умалено копие на новото Porsche 918 Spyder, което се предлага в мащаби 1:8, 1:18 и 1:43. Най-малката количка струва 40 евро.

Снимки: Porsche

0 от 500
  • #4
    12 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Е може ли пък такъв комерсиализъм? А оригиталната им тоалетна чиния от джанта зашо я няма на снимката.
  • #3
    11 rate up comment 16 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Тези са се заразили от китайците и са почнали да правят дрънкулки.В колите не ги бива особено,дано поне в играчките да са по-добри!
  • #2
    14 rate up comment 7 rate down comment
    Гуди ( преди 10 години )
    А Гуди още ще си кара гроба :))
  • #1
    16 rate up comment 20 rate down comment
    груди ( преди 10 години )
    Отново правят всичко друго, само не и читави автомобили ахаххаа. Скоро ще пуснат близалки Порше, термо-устойчиви ръкавици за кухня, *** Порше, лимитед едишън серия шампоани и почистващи препарати за тоалетна Порше. Леля Мария ше им е рекламно лице : )