IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Citroen Wild Rubis излиза на пазара

Очакваме го още догодина

Citroen Wild Rubis излиза на пазара

Концепцията Citroen Wild Rubis ще бъде превърната в сериен модел, съобщава Automotive News, като се позовава на изказване на Фредерик Банзет, изпълнителен директор на френската компания.
Citroen Wild Rubis излиза на пазара
Снимка: Citroen

Серийният кросовър ще бъде предназначен изключително за Китай, където производството му ще стартира още в края на 2014 година. Спекулациите сочат, че при евентуален пазарен успех, продажби могат да стартират и на други пазари, включително Европа.

От изказването на Банзет става ясно, че серийната версия на Wild Rubis ще има по-умерен дизайн, но все пак няма да се различава драстично от концепцията на снимките.

Припомняме, че Citroen Wild Rubis се появи за първи път по време на изложението в Шанхай, където получи отлични отзиви от публиката. Моделът бе определен като конкурент на Volkswagen Touareg.

Концептуалният модел, чиято дължина достига 4.7 м, се задвижва от хибриден агрегат, в който влизат 1.6-литров бензинов двигател и електромотор. Първият задвижва предните колела, а вторият – задните. Общата мощност на агрегата е 243 к.с.

0 от 500