fallback

На село с две Ferrari F50

Този път италианската спортна машина се изживява като влекач (Видео)

Потребителят на YouTube с псевдоним TaxTheRich има едно от най-странните и скъпоструващи хобита. Негово любимо занимание е да използва скъпи автомобили по меко казано странен начин. TaxTheRich вече доказа, че Ferrari Enzo може да бъде бърз и на селски пътища, както и че Rolls Royce Phantom е подходящ за офроуд. Най-новата му автомобилна авантюра е с две Ferrari F50 - червено и жълто. В YouTube е пълно с клипчета, в които джипове и пикапи мерят теглителните си възможности. TaxTheRich прави същото, но с Ferrari F50. Двете коли са закачени с въже и се теглят една друга. Победител няма, тъй като задвижването им е аналогично, но целта, както изглежда, е съвсем друга... Ferrari F50 е флагман на марката, каквито са предшественикът му Ferrari F40 и наследниците Enzo Ferrari и LaFerrari. F50 е произведен в къса серия от 349 бройки в чест на 50-годишнината на Ferrari. Двигателят е V12 с обем 4.7 литра и мощност 520 к.с. Източник: YouTube

Тагове: taxtherich ferrari f50
fallback
  • #8
    Propov ( преди 11 години )
    Това са щастливи Ферарита!Не седят по музеи или пред луксозни ресторанти.Дава им се възможност да лудуват и да правят бели!
  • #7
    бавареца ( преди 11 години )
    бреее ного собственици на Ферари има тук. и даже на Ф50. нищо че не са го виждали даже. и няма и да го видят. много малко минуси сте ми сложили селянчета - очаквах повече от вас.
  • #6
    Любо ( преди 11 години )
    Това F 50 е еб*ти и якото ..
  • #5
    до Баварец ( преди 11 години )
    Те хората не са като тебе за да имат пари за тези коли имат и за бензин.А ти с баварец е36 320 с разход 20 дали го караш много :Д
  • #4
    Анонимен ( преди 11 години )
    този е луд... поне ни забавлява :)
  • #3
    бавареца ( преди 11 години )
    F-50 остана бледа сняка на F40 и бе тотално засенчено от Енцо (F60). затова някъв селчо си е зел 2 броя. само че с разход 35л/100 едва ли ги кара много.
  • #2
    . ( преди 11 години )
    Ще е интересно ако се скъса въжето
  • #1
    Falco ( преди 11 години )
    Смятам Ферари за умалена версия на Господ! Д.Кларксън
fallback
Последни