fallback

Lada пуска три нови модела

През следващата година и Samara слиза от производство

Компанията АвтоВАЗ ще пусне 3 нови модела на пазара в близките 3 години. Това съобщи вицепрезидентът на компанията Юг Демаршеле, който отговаря за производството и техническото развитие.„Готови сме с проект, който ние наричаме LADA B – разкри Демаршеле. – Сега на пазара ние имаме доста силни позиции с модела си Priora и сме длъжни да ги затвърдим с пускането на нови автомобили, които да бъдат привлекателни за клиентите ни не само като цена, но и като качество."Шефът на АвтоВАЗ разкри, че компанията стартира трети етап от своите планове за близкото бъдеще. Първият е свързан с Granta, Largus и второто поколение на Kalina, които се предлагат на пазара. Вторият етап е пускането на Lada В, BM-Hatch и B-Cross. А третият ще стартира след няколко години и това ще бъде сериозно навлизане на АвтоВАЗ в сегмента С.Освен това алиансът АвтоВАЗ-Renault-Nissan предвижда разширяване на линията двигатели. Така към настоящия 1.6 литров мотор, на който разчитат повечето модели Lada, ще бъде добавен и 1.8 литров двигател, чиято разработка вече върви с пълна сила.През следващата година AвтоВАЗ ще се откаже от още един популярен модел – Lada Samara. През тази година компанията спря производството на моделите 2107 и 2104, а сега ще ги последва и Samara. Причината е, че през тази година са продадени едва 4342 бройки от модела.„В крайна сметка ще останат само тези модели, които могат да ни обезпечат обем на продажбите от 25 % през 2020 г. Още 5 % от пазара ще спечелим с Granta, Kalina, Priora и Largus”, коментира вицепрезидентът по продажбите в компанията Артьом Федосов.

fallback
  • #5
    karutsar ( преди 11 години )
    Руснаците не могат и никога не са могли да произведат хубава кола.Техните "прозведения" на автомобилното изкуство са били *** по-голям *** и още по-голям *** и т.н.
  • #4
    Анонимен ( преди 11 години )
    Тия руски щайги нема ли да фалират вече?! 200 милионна страна прави една марка външни ***. Пълна пародия са тея руси
  • #3
    doc ( преди 11 години )
    Anonim ne roni krokodilski sulzi za Toyota,koyato vinagi e bila e i shte bude nomer 1!Da nari4ash Lada konkurenciya na Toyota vse edno da nare4esh Ludogorets Razgrad konkurenciya na Barcelona
  • #2
    Анонимен ( преди 11 години )
    Тежко и горко на конглокентите от Тойота. Първо сервизните акции, последва наритването в Китай а сега и това. Спасителната операция с купуването на двигатели от БМВ, може и да не успее да им помогне.
  • #1
    12346567890 ( преди 11 години )
    ЛАДА се завръща ! След кризата през последните години , сега марката идва с модели , които могат да задоволят голяма част от потребностите на клиентите и то на ниска цена .
fallback
Последни