fallback

Полицаи иззеха 25 шофьорски книжки за 4 дни

Спецакцията е установила множество нарушения на шофьорите в София

25 шофьорски книжки бяха иззети при спецакция на пътни полицаи, съобщиха от полицията. Операцията е проведена на територията на столицата от 21 до 24 август. Целта бе да се отнемат свидетелства за управление на моторни превозни средства на водачи, които дължат глоби за извършени нарушения по Закона за движение по пътищата и Кодекса за застраховането. Проверени са 800 водачи. Общата стойност на неплатените глоби на шофьорите с отнети книжки възлиза на 9000 лева. В хода на извършените проверки са установени и санкционирани много нарушения. Девет от проверените са шофирали след употреба на алкохол, 38 са неправоспособните водачи на автомобили. Пътните полицаи са установили 15 автомобила без сключена застраховка „Гражданска отговорност”, а 402 от проверените превозни средства са се движели без включени светлини. По време на проверките са засечени и 246 водачи преминали на червен сигнал на светофара. При спецакцията униформените установили и „рекордьор” – 36-годишен мъж управлявал леката си кола с фалшива книжка и дължими глоби в размер на 3920 лв. Още новини четете в Dnes.bg

Тагове:
fallback
  • #6
    Анонимен ( преди 11 години )
    25 шофьорски книжки,от 800проверени коли eййй ТАЛИБАНИИИИИИИ!
  • #5
    Анонимен ( преди 11 години )
    Е как ги изчисли 726..Повечето са били пияни, без светлини и са минали на червено ;)
  • #4
    Боби ( преди 11 години )
    Браво, много добре са направили!
  • #3
    Анонимен ( преди 11 години )
    726 нарушения от 800 проверени коли!!!Това всичко за пари ли е бе?!?
  • #2
    1234 ( преди 11 години )
    А на Бойко дето фучи с джипа с по 180-200 км в час актовете написаха ли му ги , и кй го трие от камерите по пътищата ? Нещастници !!!!
  • #1
    БИВШ СИКАДЖИЯ ( преди 11 години )
    А установиха ли алEксей петров-изпълнител на гоце тирпера дали като е спец. аген-голем каратист в МВР дали много е рекетирал и убивал хора в тая държава???интерсно защо на МВР служители каращи без ГО, ВИНЕТКИ МИНЕТКИ няма актове???????????????????????????????????
fallback
Последни