fallback

Покривът на открития Lamborghini Aventador LP700-4 ще се сваля на ръка

Италианците се отказаха да поставят специален механизъм в кабриолета

Откритият Lamborghini Aventador LP700-4 ще бъде с покрив, направен от въглеродни влакна и ще се сваля ръчно, а не със специален механизъм. Това съобщи изданието Quattroruote, според което създателите на автомобила тръгват по пътя на другите производители на луксозни суперколи.Според инженерите от Lamborghini поставянето на механизъм за сваляне на покрива ще наруши динамиката и екстериора на автомобила. Затова и те следват примера на колегите си от Pagani, чийто покрив се сваля на ръка и се прибира в багажника. В случая собственикът на колата няма друг избор, макар че някак си не се връзва милионер да отбие край пътя за да сложи или свали покрива на кола за над 1 млн. долара. В това отношение още по-назад са в Bugatti. При техния най-скъп модел Veyron Grand Sport се налага покривът да остава в гаража, защото за него просто няма място в колата. И ако времето се раздели, собственикът на тази машина използва специално покривало, за да се спаси от намокряне.Откритият Lamborghini Aventador LP700-4 трябва да се появи в продажба през есента, като неговите характеристики са идентични на купето, носещо същото име. Машината разполага с 6.5 литров, V12 мотор, комбиниран със 7-степенна автоматична роботизирана скоростна кутия ISR. Ускорението от 0 до 100 км/ч става за 2,9 секунди, а максималната скорост е 350 км/ч.Снимки: Worldcarfans

Тагове: aventador lp700-4
fallback
  • #9
    Cenitell ( преди 12 години )
    Хаха,все пак който не вярва в бог БМВ-мокър ще си кара купето, дори да е в Ламборгини или Пагани!
  • #8
    АНОНИМЕН ( преди 12 години )
    Не , не той имаше предвид в града с 160км/ч :)хахаКато е извънградско направо вади крилата .....
  • #7
    Абсолютише анонимише ( преди 12 години )
    Това ми хареса-БМВ така конструирали кабриото си, че при проливен дъжда като вдигнеш 160км/ч , оставаш сух. Лошото е ако те свари проливен дъжда в града,но навярно в упътването пише тогава с каква скорост да се кара, та малко капки да достигнат возещите се!:)
  • #6
    Анонимен ( преди 12 години )
    *** с трети клас,научи се на граматина бе!!
  • #5
    BMW fen ( преди 12 години )
    Унирам от смях ... катъо го чета това !!! Аз самият имам БМВ е36 кабрио и самата кола така е констрирана че при скорост от 50 км/ч ако вали слаб дажд не влиза ватре . А онзи ден при проливен дажд със 160 км/ч не валше . Хаиде сега помислете тази кола колко по добре е направина и дали това че е завалло би му попречило на газара .
  • #4
    Cenitell ( преди 12 години )
    А, това с покрива на двете безумно скъпи коли ме възмути,но в следващия миг и развесели-ще го разказвам на приятели, да си мислят, че е виц за богати,хаха!
  • #3
    GFY ( преди 12 години )
    Е т'ва е кола!
  • #2
    Анонимен ( преди 12 години )
    mi na ruka mi vie kakvo iskate da premestqt dvigatelq ta da stane otkrita. iii AutoKomedia nauchete se koe e kabriolet, roadster i t.n....
  • #1
    turbo_charged ( преди 12 години )
    idealna semeina kola
fallback
Последни