fallback

SsangYong Korando Sports се появи на пазара в Корея

Пикапът е с дизелов двигател с мощност 155 к.с.

Тагове: ssangyong korando sports
fallback
  • #7
    bATko ( преди 12 години )
    А бе, тия не се научиха - когато направят една кола сносна отпред, отзад мяза на Г***з. Ако отзад я натамънят, отпред е като повръщано...
  • #6
    SkylineR34 ( преди 12 години )
    Задницата разваля цялата картинка...все едно е отсечена с брадва отзад...жалко
  • #5
    IT ( преди 12 години )
    Интериорът Ок ! Предницата е много-добре, но отзад е доста неадекватен....:)) Ако издутата арка на предният калник присъстваше и отзад и стоповете не бяха толкова ***, оределно абревиатуратаСпорт,щеше много да му подхожда много! :)) Ааа ако продължават все така да наблягът на добрият дизайн, може и да се разделят с имиджа на марка която прави грозни коли...хаха :))
  • #4
    Учтивият Лос ( преди 12 години )
    "Машината е получила дизелов агрегат и е в два варианта - само с предно предаване.." Пикап с предно? Това, като го натовариш с 600-700кг., сцеплението му ще се превърне в *** приключението!
  • #3
    Анонимен ( преди 12 години )
    Руснаците имат точно определение за тези автомобили! Паркетник! А те разбират от SUV, повярвайте! По пътищата им даже конницата на Чингиз хан би се удавила! На някои Acion може и да не им харесва, но истината е доста по банална! Дизайнът не прави един автомобил качествен! за мен джипът трябва да е с рама, да предлага удобства, но не безумен лукс, да е надежден и да не се замисля пред малко по пресечен терен! Вижте Камаз-а - може да не е красив, но е як като магаре!
  • #2
    X ( преди 12 години )
    Предните фарове ми напомнят за предишната Тойота РАВ 4. Иначе не е зле.
  • #1
    1! ( преди 12 години )
    Определено изглежда по-адекватно от Настоящият модел в този им клас Actrion! По, рафиниран, по европейски, да задницата е същата но поне я няма онази грозна предница!
fallback
Последни