fallback

Автосалон Варна отвори врати

За първи път в България автосалон в Мол.

Водещи автомобилни компании от три континента ще се представят във Варна на изложението Grand Auto, което ще се проведе от 8 до 14 септември в Grand Mall.  За пръв път в България автомобилно изложение влиза на територията на търговски център.Сред потвърдилите участие марки на Grand Auto са Chevrolet, Citroen, Dacia, Fiat, Honda, Hyundai, KIA, Mazda, Nisan, Opel, Renault, Subaru, Toyota, Volkswagen и Great Wall. На отделен етаж в търговския център ще бъдат изложени автомобилите от премиум клас, представители на марките BMW, Merсedes, Audi и Lexus.Входът за изложението е безплатен, а всеки от посетителите ще има шанса да се възползва от обичайните отстъпки и промоции.На варненското изложение ще бъде показана и колекцията от класически автомобили на варненския бизнесмен Георги Бонин. В нея са носителите на множество призове Mercedes-Benz 500 К – реплика на автоиконата на Третия Райх от 1936 г., британската Jensen Interceptor от 1975 г., както и наскоро реставрираният Merсedes-Benz 170 S-D от 1953 г., чийто модел стана популярен у нас като колата на Щирлиц. Ще се включат и колекционери на ретро автомобили от други градове.Снимка: Автосалон София 2011

Тагове:
fallback
  • #10
    Анонимен ( преди 12 години )
    2 седмици преди автосалона във Франкфурт, ние изпреварваме с автосалон във Варна. СМЯХ! И к'ви коли ще покажат? Такива, които сме ги виждали отпреди 2 години по улиците. За повечето може да е странно, но има неща, в които българите сме пълна скръб - това са футбол, трудолюбие и всичко свързано с автомобилите, с изкл. на краденето им.
  • #9
    zoom-zoom ( преди 12 години )
    v slednoto klip4e vi predlagam edna skromna alternativa na na6eto varnensko izlojenie(ot izlagane!)priqtno gledane i plaknene na okoto!!!http://topgear.bg/video/v-takova-zadrystvane-da-si/?referer=z
  • #8
    КБ ( преди 12 години )
    Ами изучили са се вече :) Навремето не бяха, даже ни канеха да седнем, без да сме искали. Сещам се, как на щанда на Мерцедес едно момиче направо ни вкара в E-класата насила, колкото и да и обяснявахме, че нямаме намерение да купуваме :) Това ми бе и единственото сядане на шофьорското място в тоя модел. Кога пак ще седна в BMW 850i? Никога. То сядане е силно казано - по-скоро бе залягане по гръб. А кога ще седна в Ланча Капа? Ами добре че седнах, защото тоя модел бе номер едно за мен на тоя автосалон. Дори Мерцедес E-клас не ме впечатли, колкото тая Ланча. Или ...кога ще разбера, че всъщност Лагуна е голяма отвън, а вътре е много тясна? А някой скоро да е сядал в Туинго? Това нещо направо не е за вярване, колко място има отпред. Всъщност, само щанда на Алфа бе заключен. То затова и такива продажби сега в БГ. Срам и позор, ако италианците научат за това. Въобще, всеки автосалон не трябва да се разглежда като нещо моментно, а по-скоро като инвестиция в бъдещето. Защото децата тогава ( аз също бях около двайсетте) порастват след време и не е толкова невероятно да се върнат към дадена марка след години. Аз моята Фиеста засефте я видях 2002003-2004 година на едно изложение и ми се запечата в паметта. След две години без много да се замислям, след като видях фейслифта на същото изложение, реших да я купя. Та така...и аз съм купил моята кола от изложение, макар и не представения модел, а друг, по мой вкус. Та затова, който се страхува да не би да му повредят някое копче на изложбения автомобил, го чака само едно ниски продажби.
  • #7
    achkar ( преди 12 години )
    Само дето полвината коли бяха заключени! :D Срамота
  • #6
    zoom-zoom ( преди 12 години )
    v4era bqh v mola...kolite ot vsi4ki avtosaloni na markite sa subrani na edno mqsto+ nqkolko retro modela...i edno strahotno bqlo AWO s ko6...na 2 km! retroto e po-interesno za gledane...koito ne smqta varnenskoto za izlojenie...da izkara 1000 euro i mar6 kum frankfurt!!!a za filibeto...maina, lqtoto si stoi na marica, hi4 ne mi idvai nasam, nali sme gagauzi...sme6ni pupe6i trakiiski!
  • #5
    КБ ( преди 12 години )
    Преди години, когато се провеждаше в "спортна зала", не изпусках изложението. Та на въпроса, за какво е това изложение...ами не всички са имали възможност да отидат в София или Пловдив. На едно изложение, може да сравниш на място автомобилите, както и да ги пробваш. Така впечатленията са по-реални, отколкото да ги гледаш на картинки, по улиците или просто да отидеш в някой шоурум на дадена марка. А и на изложенията по принцип се представят модели с някакви отстъпки. Ето една възможност за тия, които търсят нов автомобил, да изберат може би най-подходящия за джоба им. Като бях на двайсет, обикалях целия автосалон и сядах във всички автомобили. Нямах пари да купя, но поне добих някакви впечатления от всеки един автомобил. Това е и възможност човек да се срещне с автомобили, които не само, че никога няма да кара, но и едва ли ще се вози някога в тях.
  • #4
    М. ( преди 12 години )
    у4тивия лос ЕВАЛА!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
  • #3
    Учтивият Лос ( преди 12 години )
    2 седмици преди автосалона във Франкфурт, ние изпреварваме с автосалон във Варна. СМЯХ! И к'ви коли ще покажат? Такива, които сме ги виждали отпреди 2 години по улиците. За повечето може да е странно, но има неща, в които българите сме пълна скръб - това са футбол, трудолюбие и всичко свързано с автомобилите, с изкл. на краденето им.
  • #2
    Анонимен ( преди 12 години )
    Организирано от дългата ръка на ***.
  • #1
    филибе ( преди 12 години )
    Дали не е подходящо да го кръстят Гагауз Автосалон? хехехе
fallback
Последни