fallback

Версия Fendi на Maserati GranCabrio

На предстоящия автомобилен салон във Франкфурт, Maserati ще покаже специално издание на GranCabrio.

Тази къса серия е създадена заедно с италианската модна къща Fendi. Характерните особености на модела разработен заедно с Fendi започват от лака за каросерията, който е от три слоя, Grigio Fiamma Fendi.
 
 
Това е специален тъмно сив цвят със специален фосфоресциращ златен слой. Спирачните механизми са жълти, а логото на Fendi е на специалните лети джанти с размер 20 цола.
 
 
Много по-съществена е намесата на италианската фирма в интериора на GranCabrio, изпълнен от специални материали и в специални цветове. Виждаме  Pergamena Fendi, набор от детайли от естествено дърво по таблото, вратите и скоростния лост.
 
 
Седалките, част от таблото, скоростния лост и вратите са покрити от висококачествена кожа Cuoio Romano leather. Логото на модната къща се вижда на облегалките за главите на пътниците, на панелите на вратите, на таблото и на други места в интериора.
 
 
Fendi е създал и специална луксозна серия Limited Edition Travel Set за багаж и аксесоари специално предназначени за GranCabrio.
 
 
Техническата част, включително и двигателя са стандартни, V8 с обем 4.7 литра който се комбинира с автоматична скоростна кутия.
 
Тагове:
fallback
  • #3
    zoom-zoom ( преди 12 години )
    mi...poru4vam si edno vednaga!kola-aksesoar za bogati lelki, nato4eni s kup silikon i botox!!!mai po-dobre edno MC-12...ili pone 4erno-bqloto novo GT coupe i...na guzarite v 4ovkata...
  • #2
    битурбо ( преди 12 години )
    Яко!!!
  • #1
    IT ( преди 12 години )
    Уаааааууууу....!!! Красотааа...!! Исками и аз едно такова Фенди бе Ефенди....хахахах :)
fallback
Последни