fallback

Заловиха новото Infiniti JX

Премиерата на седем местния модел ще бъде тази есен.

В интернет пространството се появиха шпионски снимки на бъдещото Infiniti JX. Автомобилът е заловен по време на тест в САЩ, облечен с тежка маскировка. Тя определено не ни позволява да видим новия 7-местен модел на Infiniti в пълния му блясък, но все пак не успява да скрие стилистичните елементи, които моделът е заел от EX и концепцията Etherea. Информацията около Infiniti JX е доста оскъдна. Знаем единствено, че возилото ще има "зашеметяващ интериор с изключително гъвкав салон, позволяващ лесен достъп до третия ред седалки и най-новите и модерни технологии". Повече за модела ще разберем през лятото на Pebble Beach Concours d'Elegance, където Infiniti ще покаже JX като концепция. Само месец по-късно на автосалона в Лос Анджелис ще бъде представен и серийният вариант, сочи информацията. Продажбите на Infiniti JX трябва стартират през пролетта на 2012 година.

Тагове:
fallback
  • #5
    Мен ( преди 12 години )
    От тези снимки ми се вижда че като че ли ще изгуби част от агресивноста си до сега,но какво пък.Може и да е за добро.Не се и съмнявам че ще е сполучливо :)
  • #4
    Нисанчо ( преди 12 години )
    Дори и опаковано, пак си личи, че Инфинити-то е красиво. А колкото до интериора, не се учудвам, че "ще има зашеметяващ интериор с изключително гъвкав салон, позволяващ лесен достъп до третия ред седалки и най-новите и модерни технологии".
  • #3
    цецо ( преди 12 години )
    невероятен ще е хубавият кон и под скъсан чул се познава
  • #2
    Adolf ( преди 12 години )
    ehaaa
  • #1
    eddie ( преди 12 години )
    A beeee to ne e razopakovano ochte :)))
fallback
Последни