fallback

Renault Megane RS за френската жандармерия

Френската жандармерия обновява своя автопарк от края на тази година, като се оборудва с „горещия” хечбека Renault Megane RS.

Според изданието Le Parisien, новите автомобили ще заменят използваните сега Subaru Impreza WRX, две трети от които след четири години служба са извън строя.
 
Според изданието, в жандармерията са изчислили, че ремонта на тези автомобили ще бъде доста скъп и за тази цена могат да закупят нови коли.
 
 
За жандармерията от Renault ще предоставят Megane RS във версия Cup, които са с по-стегнато окачване в сравнение със стандартния Renault Megane RS, има диференциал с повишено триене и 18 цолови джанти.
 
Хечбекът е с двулитров бензинов двигател с турбина и мощност 250 к.с.
 
Автомобилът е адаптиран към особените изисквания на жандармерията. Всеки от меганите ще има вграден компютър, свързан с базата данни на полицията.
 
Според Le Parisien цената на един такъв автомобил ще бъзе 30 000 евро.
 
Тагове:
fallback
  • #6
    Анонимен ( преди 13 години )
    Taka de - julto *** za *** s furajki!!
  • #5
    Алфист ( преди 13 години )
    Напълно нормално решение! Французите са най-шовинистичната нация, но не само на думи и при положение, че вече имат що-годе конглокентен модел на Субару, но собственно производство, а още повече на държавната фирма(някой казваше, че държавните дружества не можели да се управляват ефективно) Рено да вземат такова решение!
  • #4
    ггг ( преди 13 години )
    еми колко ли ще издържат повече от субаро нали за тва ги сменят разбирасе
  • #3
    k ( преди 13 години )
    ba nashte 4engeta nqmat benzin da idat da patrolirat tiq s RS 6te bydat smqtaiiii
  • #2
    me ( преди 13 години )
    ...Subaru Impreza WRX, две трети от които след четири години служба са извън строя... :))ай да видим рендетата колко ше издържат
  • #1
    reventon ( преди 13 години )
    nqma da im e zle na frenskite 4engeta..
fallback
Последни