IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

VW Golf

7
Закупена: г., Пробег: км.
Приложимост в ежедневието
8
Надеждност
8
Оборудване
5
Пространство
7
Цена/Качество
8
Качество на материалите
6
Разход на гориво
6
Удоволствие от шофирането
8

Какво не ти харесва

  • култът към голф 4-ка
  • обидите в Интернет към марката
VW Golf От: elso8 14.01.2017 3658 прочитания 41 коментара
Начин на ползване:
като всекидневна кола
На кое качество на автомобила най-много държиш:
возия и външен вид
Начин на каране:
Допълнителни бележки
Преди никога не съм забелязвал Фолксваген и особено Голф, може би защото са толкова масови. Като дете едно предаване ме зариби към Форд, но фактите са, че сега вече почти не се срещат по улиците Ескорт, Сиера и Фиеста от 90-те. Исках да си купя първата лична кола и търсех нещо от 90-те, защото тогава колите бяха по-красиви, а и е много по-изгодно. В моя град Голф 3 е един от много често срещаните модели, което е завидно, като се има предвид колко е стар модела и това, че почти всички негови връстници като Ескорт и Астра са почти изчезнали. Гледам много хора ги карат всекидневно. На визия 3-тата и 5-тата генерация Голфове най-много ми допадат, 4-ката ми е никаква. Радвам се, че намерих запазена тройка, защото повечето които виждам по улиците са немърливо поддържани (и въпреки това не се предават и служат вярно). Комфортът е какъвто може да се очаква от кола от 90-те, но ме учуди колко качествена е сглобката, за толкова стар модел няма следи от тракане, което съм виждал при по-нови коли. Возията е леко твърда, но не прекалено, за мен си е добра, не тресе много. Баща ми има пежо 307 и то подскача като лодка по нашите пътища и е доста по-неприятно да се возиш на него. Салонът на голфът е просторен и дори уютен. Определено е подценяван модел от разбирачите в Интернет, но сега разбирам защо е един от малкото все още често срещащи се модели от 90-те и защо толкова хора го предпочитат. Вече няма да се влияя от мнението на някой си в Интернет, а ще следвам това, което аз наистина искам. Бих препоръчал колата за студенти като мен, които искат да спестят пари, но искат да имат сравнително надеждно возило. Не разбирам защо толкова много хора робуват на марки и се дърлят в интернет и дори изпитват удоволствие да обиждат шофьорите на даден модел или марка? Сега се сетих, че като дете видях точно такъв зелен голф, в един филм по немската телевизия, където голфът говореше с едно момиченце. Сигурно е била някаква реклама, но е интересно как попаднах на точно същия цвят и модел голф. :)
Снимки
VW Golf VW Golf
0 от 500
  • #10
    5 rate up comment 1 rate down comment
    авторът ( преди 7 години )
    Най-после завърших университита и вече съм свободен човек. Истинският живот не е лесен, но образователните институции са като затвор. :)
  • #9
    7 rate up comment 0 rate down comment
    Данаил ( преди 7 години )
    Евала за описанието! Бъди здрав, успешен и се радвай на живота!
  • #8
    9 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Хлапе желая ти да спестиш парици от закуски и да си купиш мечтания Голф, за да си го гледаш през прозореца на панелката, а не само в Mobile.bg на картинки.Иначе добри ревюта пишеш, продължавай.
  • #7
    26 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Правоъгълна кутийкабез багажник - с колела,със моторче доста шумнонабедено за кола.Майка му е костенурка,возиш се във него свит,то в Европа е ненужно,но у нас е супер хит.Захабена немска бричкаи с дизайн на всъдеход,то купува се страхотноот *** и ***.Имидж страшен има, братко,внасяме го и до днес,и поне сме мазохистимажеме се здраво с грес.Ремонтираме, но знаем,туй е здравата кола,и пред никого не ще признаемкак е гадничко това.Хванеш ли обаче Голфаще се друсаш здраво, знай,от цени и от паветапломбите ще ти изпадат май
  • #6
    22 rate up comment 7 rate down comment
    Нов ( преди 7 години )
    Момко и да възхваляваш тройката няма кой да ти повярва. Самите голфаджии казват, че ръждясва и е най-несполучливия голф след 1-цата.Влез във форума ако не "верваш", че то това сие диагноза!
  • #5
    21 rate up comment 12 rate down comment
    Нов ( преди 7 години )
    Грешиш момко. Собствениците на повечето ескорти карат по-ново Мондео или Фокус, защото са по-добрите коли и могат да си го позволят.Само бедните Голфаджии се женят за колата си.За протокола съседа ми има споменатия ескорт комби дизел и познай дали би го сменил с умрял от каране голф, ами едва ли.
  • #4
    28 rate up comment 12 rate down comment
    Нов ( преди 7 години )
    Това доказва единствено бедност.
  • #3
    18 rate up comment 4 rate down comment
    Пеуник ( преди 7 години )
    У глокника въдиш ли кокошки?
  • #2
    13 rate up comment 9 rate down comment
    До е46 ( преди 7 години )
    Аз като видя някой с немско и му затварям всички врати ... оставям го на пътя да се спасява. За сметка на това с моя японец никога не съм закъсвал.
  • #1
    7 rate up comment 12 rate down comment
    Митко, 11г ( преди 7 години )
    Тате кара опел вектра но не е римлянин