IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Peugeot 207

7.3
Закупена: 2015 г., Пробег: 50000 км.
Приложимост в ежедневието
8
Надеждност
7
Оборудване
7
Пространство
6
Цена/Качество
7
Качество на материалите
7
Разход на гориво
9
Удоволствие от шофирането
7

Какво не ти харесва

  • твърда возия
  • интериорът е леко неудобен
  • разположението на приборите
Peugeot 207 От: mishobg88 01.04.2016 6198 прочитания 10 коментара
Начин на ползване:
На кое качество на автомобила най-много държиш:
Начин на каране:
Допълнителни бележки
Първо да кажа че става въпрос за 208, но Аутомедия не са въвели модела. Също така да отбележа, че съм бивш авто фен, лягах и ставах със сайта докато следвах бакалавър :D. Но от около 2014-та насам дизайнът на новите коли просто не ме грабва и затова вече все по-рядко влизам тук. Затова и никак не е чудно че като трябваше да си купя нова кола реших да е модел, презентиран 2011-та. Външния вид е невероятен. Малко се колебах за цвета, но като се има предвид че и приятелката ми я кара и понеже имам навика да избирам колата си спрямо това какво ме е грабнало за първи път се спрях на този цвят. Не знам дали помните, но при дебюта на 208 из медиите включително и в Аутомедия този цвят беше презентиран първи и имам някакъв сантимент по него. Сега за самата кола - прекрасен разход на гориво и читав мотор. Моята е дизел, но нямаше как да изберя от менюто. Минус е леко твърдата возия, френка кола би трябвало да вози по-меко според мен. Новият интериорен стил на пежо също според мен е минус, защото баща ми имаше Пежо 308 първа генерация и дизайна на таблото и инструментите беше много по-класически и издържан. Доста объркващо е да натискаш по тъчскрина докато караш. Но 208 като за градски автомобил е много добър избор. Поздрави!
Снимки
Peugeot 207 Peugeot 207 Peugeot 207 Peugeot 207
0 от 500
  • #4
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Колата я купихме от Хърватия, затова е с такива номера. Иначе живея в Словакия и жена ми е словачка. Поздрави! :)
  • #3
    7 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Човек е по-добре ако прави нещо да го направи както трябва. Иначе няма никакъв смисъл да прави половинчати работи, като това ревю. По никакъв начин не показа, че си различен от "тесногръдите" хора, фенове на определени марки без оглед на фактите. Или приемаш нивото тук, идваш четеш и коментираш или не влизаш въобще. А не-ми аз плеснах нещо ей така щото видиш ли сте тесногръди и не заслужавате повече. На мен първата ми кола беше Пежо 307, само за информация.
  • #2
    20 rate up comment 17 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Честно казано доста слабо "ревю". Почти нищо не разбрахме за колата. Въпреки, че за Пежо нямам желание да чета ревюта въобще. Добър дизайн и хубав цвят наистина и хубавото приключва дотук.
  • #1
    15 rate up comment 2 rate down comment
    :) ( преди 7 години )
    Готин е мъника. Волана не пречи ли да се вижда скоростомера ?