IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Seat Leon

8
Закупена: 2013 г., Пробег: 30000 км.
Приложимост в ежедневието
10
Надеждност
8
Оборудване
8
Пространство
8
Цена/Качество
8
Качество на материалите
8
Разход на гориво
5
Удоволствие от шофирането
9

Какво не ти харесва

Seat Leon От: christian88 23.09.2015 2376 прочитания 7 коментара
Начин на ползване:
предимно градско
На кое качество на автомобила най-много държиш:
Начин на каране:
Допълнителни бележки
Не съм фен на Ваг групата, но реших да си взема този модел защото ми допада като външен вид. До сега не ми е създавал никакви проблеми, двигателят е 1.6 бензин. За градски семеен автомобил е доста добре. От време на време го карам извънградско и там се справя добре, макар, че можеше да има малко повече мощност. Като цяло не очаквах автомобил на ваг групата да е толкова добър. Явно испанците правят по-качествени коли от марката-майка VW.
Снимки
Seat Leon
0 от 500
  • #2
    5 rate up comment 1 rate down comment
    леони ( преди 8 години )
    Колата изглежда наистина супер за класа си и наистина е може би най-красивата от групата (октавия, голф, а3). Само не разбрах защо е поставен "комфорт" към +-овете. То ако нещо не е като хората с тази кола е именно това, че е с по-твърдо окачване и друса.Иначе е супер кола и в моделите след 2007 са сменени и сериозна част от пластмасите по таблото със силиконови панели. Мотора 1.6 за малко да е перфектния, но наистина още малко мощност трябва.. 2.0 тди и 1.8 тси са супер за това купе.
  • #1
    3 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Къде го виждате тоя дизайн бе хора?! В продуктовата гама на компанията от онези години, моделите Altea, Toledo, Leon изглеждат по идентичен начин - като пенсионерски мини ванове за старци, които едвам кретат. Leon Mk1 беше като по-стилна, бърза и спортна версия на изключително добре приетия Golf IV, Toledo Mk2, също много стилен седан, Cordoba Mk1, Ibiza Mk1,2, Exeo все точни попадения по отношение на дизайна. Дори миниатюрната, никому непозната Arosa е с галещ окото, приятен въшнеш вид.