IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Citroen C4

5
Закупена: 2013 г., Пробег: 70 000 км.
Приложимост в ежедневието
5
Надеждност
5
Оборудване
5
Пространство
5
Цена/Качество
5
Качество на материалите
5
Разход на гориво
5
Удоволствие от шофирането
5

Какво не ти харесва

  • Тясно място за шофьора
  • Неудобна седалка смалки възможности за настройка
  • Тясно място за стоящите отзад
  • Лоша видимост от шофьора
Citroen C4 От: Pecoto 02.03.2014 4374 прочитания 8 коментара
Начин на ползване:
Всекидневно бизнес пътуване
На кое качество на автомобила най-много държиш:
Ергономичност
Начин на каране:
Основно по магистрала
Допълнителни бележки
Според мен видимостта на шофьора е лоша, до степен на опасна . Основната пречка е широката и дъговидна предна колона. На няколко пъти скрива пешеходци и мотопеди и съм изключително внимателен по кръстовища. Лоша е видимостта и при ляв завой. Сравнително малко е стъклото и на хечбека. Имам около 200 000 км стаж на последните три модела опел астра, и 10 000 с един форд ескорт доста преди това, но определено това е единствената кола, която не бих избрал отново.
0 от 500
  • #8
    7 rate up comment 2 rate down comment
    Citron ( преди 10 години )
    Петко Папазов, ако изобщо някога е карал такъв Citroen, нямаше да пише такива глупости. Колата е доста по-добра от изброените от него.
  • #7
    8 rate up comment 3 rate down comment
    L. ( преди 10 години )
    Карам С4 вече 7-*** година, 110000 км. Много връстници на моята кола вече се разхлопаха сериозно. Доста вече сменяха части по предницата. При мен - нищо.Оценката от ревюто е незаслужено ниска.
  • #6
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    хем била ергономична, хем била тясна и с лоша видимост...
  • #5
    13 rate up comment 1 rate down comment
    Frankofon ( преди 10 години )
    ...може да се преживее.Малко е шумна при задните места при по-висока скорост(това е по"свидетелски показания" на хората които съм возил отзад), отпред нещата са нормални за този клас и тази скорост.Другото малко дразнещо, е че след около 35 хил.км ми се по захаби малко топката на скоростния лост при положение,че е кожена. Малкия им дизел 92кс според мен е малко муден при ниски обороти, според мен ако Ц4 Дизел задължително най-малко 115 кс(тази която караме с този мотор).
  • #4
    9 rate up comment 5 rate down comment
    Frankofon ( преди 10 години )
    ...да се оплача от шофьорската седалка. За тясното място на водача пак май нещата отиват към тенденция, аз съм около 183 см висок и тежа над 100 кг и до сега не ми е било тясно. За задните места не съм се возил много само няколко километра, но не смятам, че отзад е по тясно от Астра G и Форд Ескорт или Голф 6. А за видимостта отпред да ,,чукна на дърво" до сега съм нямал никакви оплаквания и някой пешеходец да ми застанал в "сляпо петно" . Колата си има своите кусури но смятам,че са нещо което..
  • #3
    10 rate up comment 5 rate down comment
    Frankofon ( преди 10 години )
    кажеш, че би повторил Форд Ескорт и Астра G и не би се качил отново на Ситроен Ц4 B71(последното поколение на Ц4)е меко казано тенденциозно или граничещо с нездравия разум.По въпроса с реглажа на седалката нека г-на каже(напише) какво ниво на оборудване му е колата, за не вземе да се окаже, някоя бюджетна товарна, орязана версия на Ц4 или на него му се се досвидяло за нормално изпълнение на колата(моята служена кола е 2-ро ниво "SEDUCTION")и не мога ...
  • #2
    8 rate up comment 5 rate down comment
    Frankofon ( преди 10 години )
    Ще започна коментара си с това, че и аз карам такава служебна кола и не мога да се съглася с Петко Папазов(човека написал статията за тест драйва на Ц4).Първо бих започна с това за заключението, че ,, Имам около 200 000 км стаж на последните три модела опел астра, и 10 000 с един форд ескорт доста преди това, но определено това е единствената кола, която не бих избрал отново'' особено частта от цитата където е написано за Форд Ескорт и Опел Астра и то поколение G аз също съм минал през тези ...
  • #1
    16 rate up comment 2 rate down comment
    От, ботуша.... ( преди 10 години )
    Адмирации, че си написал името и фамилията си,браво пич......