IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Chrysler Stratus

6
Закупена: 2009 г., Пробег: 55000 км.
Приложимост в ежедневието
8
Надеждност
4
Оборудване
7
Пространство
6
Цена/Качество
5
Качество на материалите
6
Разход на гориво
3
Удоволствие от шофирането
9

Какво не ти харесва

  • Слабо охлаждане
  • Електроника
  • Малък багажник
Chrysler Stratus От: Xitap 25.02.2014 2556 прочитания 7 коментара
Начин на ползване:
Ежедневно
На кое качество на автомобила най-много държиш:
Външен вид и уникалност
Начин на каране:
Нормално
Допълнителни бележки
Колата я карам от 5 години вече и мога да кажа, че е отличен автомобил с оглед на това, че навсякъде остава забелязан. От тази страна е отличен. Технически автомобила обаче не е от най-надеждните. Сменил съм всичко, което може да се смени, правен е и основен ремонт на мотора заради прегоряла гарнитура. Цените за поддръжката са като на БМВ Е39. Разход на гориво е висок, но кефа цена нямал :) Много добра скоростна кутия, която е ръчна и много надеждна. Колата си има необходимите екстри и комфорт за дълго пътуване. Вози сравнително меко и добре. Лятото е неповторимо да се шофира. Мудна заради голямата си тежест. Препоръчвам я на хората, които търсят различния кабрио автомобил. Идеален и за зимата, с много усилено парно.
Снимки
Chrysler Stratus
0 от 500
  • #6
    0 rate up comment 0 rate down comment
    1234 ( преди 8 години )
    В продължение бих казал, че 2.0 мотора му идва малко слаб защото е само 136 коня и динамично не е кой-знае какво,но и колата не те подтиква, тя си е круизър. Забождаш скорост на темпомата и се радваш на живота.Разхода беше около 14 газ градско, извън 9. Окачването му ,е много солидно метално не алуминяво и издражливо за нашите условия, поема плавно и големи неравности особенно с високи гуми. Джантите са 16 цола оригинално.Като минус за мен е това ,че не е маневрен, просто е много дълъг.
  • #5
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Стратуса е жесток автомобил,явно колегата не е случил на бройка. За кабриолет аз бих казал,че багажника му е достатъчен,даже голям. Имал съм 3-и европейски кабриолета преди него, немогат да му стъпят на малкия пръст. Основното предимство е, че има 4-ри нормални места за сядане ,невероятен климатик, който в жега ти позволява да го караш отворен само с шапка.Комфортно окачване и става за каране зимата,а не като другите с меки тавани ,само летни коли. По принцип конструктивно е Митсубиши Галан.
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Как си и правил основен ремонт заради прегоряла гарнитура??? Трябвало е да смениш само гарнитурата. И защо си прегрял. Всяка кола която прегрееш после ще я правиш. Иначе Стратуса е страхотен автомобил
  • #3
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Писал си малък багажник. Че аз кабрио с голям багажник не съм виждал
  • #2
    0 rate up comment 3 rate down comment
    . ( преди 10 години )
    Щом ти харесва, карай си го със здраве! Аз лично като визия не харесвам нито един американски модел излязъл през последните 40 години, а като механика пък - съвсем. Грамадни двигатели, които благодарение на филмите станаха известни като "мускули", но типично по американски - много шум за нищо, буквално. Ръмжи и трещи, очакваш апокалипсис, ушите ти дънят, предницата леко се надига, а се движиш с 90. Добре, че умеят да се рекламират, иначе са умрели прави.
  • #1
    3 rate up comment 6 rate down comment
    to ( преди 10 години )
    в българия е идеално за кабрио с този прашоляк навсякаде...