IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mitsubishi Lancer

7.8
Закупена: 2013 г., Пробег: 500 км.
Приложимост в ежедневието
7
Надеждност
10
Оборудване
7
Пространство
7
Цена/Качество
8
Качество на материалите
8
Разход на гориво
5
Удоволствие от шофирането
10

Какво не ти харесва

  • Липса на 6-та скорост
  • Липса на климатроник
  • Липса на 4x4
Mitsubishi Lancer От: Ubercharger 18.05.2013 3981 прочитания 21 коментара
Начин на ползване:
няколко дни в седмицата
На кое качество на автомобила най-много държиш:
сигурност, издръжливост, пъргавина
Начин на каране:
градско, извънградско
Допълнителни бележки
Автомобилът е Lancer Ralliart Edition произведен само и еднствена за Северна Америка. Автомобилът има страхотна визия наподобяваща Lancer Evo 8/9. Със смяната на стоковия спойлер с такъв на Evo и слагане на две бленди на фаровете. Двигателят на Lancer-a е 2.4 с мощност около 169 конски сили. Екземплярът, на който попаднах е с чип и леки подобрения и е вдигнат на около 199. Разликата от стоковото му ускорение не е много голяма изразява се в около 5-6 стотни от секундата. До колкото съм попадал на информация в американски форуми автомобила е наричан "Lil Evo" и "The Evo's little sister". Единствените му недостатъци относно оборудването е липсата на климатроник, 6-та скорост и 4x4. Изпълнението е Limited Edition Ralliart, то се отличава коренно от стандартното. То включва 4 вентилирани дискови спирачки, по-твърдо спортно окачване, рекаро салон и седалки, спортна ръчна скоростна кутия, MIVEC - двигател (аналогия на Vtec & VVT-i). За сега нямам никакви оплаквания, много добра изработка поне на тази версия, за останалите стнадартни лансъри не съм запознат много добре. Само един съвет - Автомобилът не е за всеки, защото има средно голям разход на гориво в градски условия при положение, че не бъде карано икономично. Ако искате автомобил возещ меко, по-добре не го взимайте. С това твърдо окачване се усеща всяка една неравност и камъче. За сметка на това Lancer Ralliart е страхотен спортен автомобил с предно предаване, което не би създало проблеми в зимни условия.
Снимки
Mitsubishi Lancer
0 от 500
  • #19
    18 rate up comment 2 rate down comment
    J-FOG ( преди 10 години )
    Както 100 кила би казал: се изказа някакво *** с BMW.Карай си кошницата преди 2 години се качих на 1-ва серия "леген" и мога да кажа, че е пълен ***.А сега до двигателя. Наясно ли си, че с MIVEK-а набираш като ракета дори и без турбо. Второ забрави за Максимата. Максимата не е с основа, скоростна кутия и не турбилиран двигател от Lancer VIII. За това си мълчи и трай. Пич, браво за избора. До липсата на 4x4 Ralliart си има и е антихуманен с турбилирания MIVEC 200 кс - 4.6 до 100
  • #18
    2 rate up comment 13 rate down comment
    mkvr32 ( преди 10 години )
    Пич 199 коня без турбина не можеш да вържеш на тоя двигател квото и да го правиш а турбината ако е имаш съвсем не е леко подобрение... Стига лъга хората! Плус това със 199 коня няма как да правиш 6.6 до сто ако ще и да се на*ереш до 60 мили съм съгласен само че до сто ти трябва 3-та а това са поне още 4 стотни. Да беше казал 7сек можеше и да се вържем....А и за сведение втората ми кола 99-та Максима със 50 кила повече и със 200кц и 285нм едам вързваше 7сек а ти без турбина няма как да ги изкараш
  • #17
    25 rate up comment 0 rate down comment
    Quattro ( преди 10 години )
    Браво отличен тест. Заклет фен съм на Ауди, но от сърце мога да кажа, че след като видях този ралиарт в интернет много ми хареса. Има страхотна визия и наистина с малки промени се превръща в Evo. Невероятни стопове все още са ми в главата. Да си я караш с кеф :)
  • #16
    24 rate up comment 0 rate down comment
    Джо Бързия ( преди 10 години )
    Чакай сега, ти за какъв се мисли, че ще казваш на човека да не пише ново ревю. Ама нахално хлапенце...До коментара на анонимния, който не вярва за ускорението - възможно е от Mivec 1.8 на Лансер 10 с мой познат на диното на Хеед 91 изцедихме около 155 коня при 6,000 rpm и ускорение от 8 и половина секунди, а десетката тежи много повече от деветката. При това положение и Ralliart изработка какво очакваш 12 секунди като кошница на VW ли?
  • #15
    21 rate up comment 0 rate down comment
    robi1971 ( преди 10 години )
    Ускорението е напълно нормално за 2.4 автомобил с технологията MIVEC с подобрения по двигателя. Производствено ускорението е за 7.3 сек. Отвори Parkers ако не вярваш. Това е Ralliart не очаквай бавен автомобил без вървеж. Ralliart е производствения тунинг на Mitsubishi - аналгия на Sti на Subaru. Колега браво за избора и да знаеш, че е много рядък автомобил за Европа и не обръщай внимание на неточните коментари.
  • #14
    4 rate up comment 15 rate down comment
    RRE ( преди 10 години )
    Kolega molia te pozabavise s 2 roto revu.Edno ni stiga.Kato si kupi6 nova kola makar i iaponska pi6i si na volia.Dotogava karai go pas
  • #13
    26 rate up comment 2 rate down comment
    Ubercharger ( преди 10 години )
    Благодаря за положителните коментари, а и не се връзвайте на отрицателните. Просто има хора, които смятат, че само една марка автомобили стават. Всяка една марка има добри и лоши автомобили. Най-много ме зарадва коментара за "жълтата табуретка на 20 години" :D Явно някой незапознат си е дал "компетентното" мнение.Скоро ще напиша много по-подробно ревю. Просто искам да навъртя повечко километри и да мога да дам още по-обективна оценка.
  • #12
    21 rate up comment 0 rate down comment
    Ъ ( преди 10 години )
    Евала за избора! Малко по-къснично Ралиарт варианта вече е и за европа и си има желаното 4x4 с някои разлики от това не Evolution.Безаварийни километри и със здраве да си я караш!
  • #11
    28 rate up comment 0 rate down comment
    Haralambi Nestorov ( преди 10 години )
    Честито колега стархотен автомобил и много добра оценка. Много безаварийни километри и добре дошъл в Митсубисши семейството! А до лошите коментари не им се връзвай тук *** и дечковците са много и си избиват комплексите.
  • #10
    7 rate up comment 17 rate down comment
    groznooo ( преди 10 години )
    Groznoooooo