IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Great Wall Hover

9.5
Закупена: 2012 г., Пробег: 15000 км.
Приложимост в ежедневието
10
Надеждност
10
Оборудване
10
Пространство
10
Цена/Качество
10
Качество на материалите
6
Разход на гориво
10
Удоволствие от шофирането
10

Какво не ти харесва

  • можеше да е по-мощен
  • няма защита на долната част на купето
  • лесно се драска боята
Great Wall Hover От: leomm 06.12.2012 9196 прочитания 23 коментара
Начин на ползване:
лични цели
На кое качество на автомобила най-много държиш:
пространството, надежността, предлаганите екстри
Начин на каране:
нормално
Допълнителни бележки
Автомобила е 4х4 с парт-тайм. Наличието на бързи и бавни скорости за 4х4 го прави много проходим извън пътя. За сега поддръжката е доста приемлива за такъв клас автомобил.
0 от 500
  • #20
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Моделт разби конглокенциятаи нормално - два пъти по-евтин от конглокентитеЗдрав и икономиченТова интересува собствениците на пикапиБраво
  • #19
    0 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Продажник
  • #18
    6 rate up comment 5 rate down comment
    Realist ( преди 11 години )
    Хмм, да не се приема като заяждане, но т.к. и аз имам някои впечатления от това возило, както и събрата му пикап, ето какво мисля:Това е прилично изглеждащо SUV с ниска цена. Обаче е изклютително мудно, тромаво, шумно, неповратливо, вози ужасно при по-висока скорост (над 80...), а качеството на интериора е трагично за съвременен автомоби.Имам и огромни съмнения за безопасността. Освен, че не е тествано от EuroNCAP, активната безопасност практически отстъства, ESP дори не се предлага...
  • #17
    20 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Всичко хубаво Иван Иванов, карай си колата със здраве, но не мога да разбера защо на всичко си напраскал оценка 10, не мислиш ли че е доста нереално?
  • #16
    0 rate up comment 4 rate down comment
    BB ( преди 11 години )
    Kakvi pari e toq pickup?
  • #15
    7 rate up comment 0 rate down comment
    leomm ( преди 11 години )
    Така е има неща които не са както трябва. За мен си ми върши работа. На никого не натрапвам моето мнение. Всеки си има собствени възгледи. Щом си ходил три пъти на тест драйв значи нещо те кара да се връщаш. Като не ти харесва нещо не го взимай. Затова е конглокенцията в крайна сметка. За всеки влак си има пътници са казали хората.
  • #14
    6 rate up comment 2 rate down comment
    123 ( преди 11 години )
    Повечето пикапи от този тип имат проблем с вътрешното пространство, защото каросерията(кабината) е много ниска защото самия пикап е с голям клиренс. това означава ,че седалката се намира много близко до пода,иначе ще ти опира главата в тавана. от там и позицията на седене се компрометира безвъзвратно.На мен лично коленете ми опират в корема или лактите, въпреки че не съм много висок. Личното ми мнение е че този тип коли не са подходящи за всекидневието, което не ги прави лоши разбира се :)
  • #13
    7 rate up comment 3 rate down comment
    doomsday ( преди 11 години )
    Та, каквото искам да кажа е, че колата просто се усеща стара и цената и просто трябва да е коригирана до 25 000 (с екстрите и газовата) и това пак оставя печалба за дилър и производител. Но да, другите неща са евтини, като подръжката и консумативите. Проблемът е в дефорсирания двигател, не е нормално 2.4 литра бензин да е 136 коня, просто е дефорсиран за да влезне в еко нормите на ЕС. Това може да се оправи след гарацията, ама до тогава си е муден и бавен, сори.
  • #12
    5 rate up comment 1 rate down comment
    doomsday ( преди 11 години )
    Седалката още не ми е ясно как я нагласяш с копчетата, ако е затворена вратата. Три пъти ходя на тестдрайв, три пъти ми е крайно неудобно да бръкна там, а самата позиция на каране не ми е добре (каквото и да правя със седалката и волана). За протокола, 1.95м съм, но все пак не ми се струва просторно вътре - веднага ти я сравнявам с моята кола, която е Nissan X-Trail (T30), просто е по-широко и високо вътре (а е по-малка като размер. И аз нямам бордови, но моделът е 2001 (до 2007 се прави).
  • #11
    5 rate up comment 0 rate down comment
    doomsday ( преди 11 години )
    Имаше, падаха си редовно цените с по 10 хиляди и нагоре. Веднага ти давам пример, 2009 година, Peugeot 4007, 2.2 HDI 156 hp, "базово" (те бяха две версии така или иначе), от 61 000 нормална (колко е нормална е друг въпрос) цена,до 41 000 (т'ва си е чисто Митсубиши Аутлендър, с по-грозна предница). Та, обикновено си смъкват доста от цените, не само заради конглокенцията, а и заради планираните обороти и печалби. Доста марки си оставят минимална печалба като го закъсат, продават на "себестойност".