IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes Vito получи самолетен интериор от Vilner

Българското студио трансформира стандартния Mercedes Vito 120 CDI в луксозен бус от бизнес клас.

Mercedes Vito получи самолетен интериор от Vilner


Поредният проект на българското студио за интериорни доработки Vilner е на базата на бус. Става въпрос за Mercedes Vito 120 CDI, който след намесата на специалистите е станал еднакво подходящ както за дълги пътувания, така и за посрещане на официални гости. Комфортът в кабината, наподобяваща самолетен интериор, е осигурен от изцяло шумоизолираното купе и използваните висококачествени материали Амарета, Алкантара и Напа.

Вградени са седалки от Mercedes CL с електронно управление, съчетани с махагонови подлакътници и луксозни масички. Специално внимание е обърнато на детайли като огледалото за обратно виждане, което е облечено в Амарета, изработения ергономичен волан, поставените зарядни устройства за мобилни телефони и вградените уреди отчитащи време, температура и атмосферно налягане.

Първокласното изживяване при пътуването се допълва от Vilner Sound System – Hi-Fi мултимедийнa система, вграден 19'' LCD дисплей и амбиентно осветление светещо в типичния оранжев цвят за Mercedes.

Пълният комфорт е допълнен от разположения хладилник, поддържащ температура до - 40°, минибар и вградени алуминиеви поставки за чаши. Впечатляващият външен вид е допълнен от Би-ксенонови фарове, LED светлини, вежди и ефектни алуминиеви джанти.
 

Тагове: vilner mercedes vito
0 от 500