Вход   Регистрация

Nissan Cube / Нисан Кюб / 1.6 Kaado (81 kW / 110 к.с.)

Nissan Cube / Нисан Кюб / 1.6 Kaado (81 kW / 110 к.с.)
 

+удобно качване и слизане +достатъчно пространство отпред и отзад +12 поставки за чаши и шишета -неудобна задна врата -не добра видимост – облегалките за главите не потъват -висок разходNissan Cube е миниван с пет врати в малкия клас автомобили. Моделът се продава на пазара в Япония още от 2002 година. Чак третата генерация на Nissan Cube се предлага в Европа. Формата на автомобила е много практична – пространството в купето е много, а поради високата конструкция на каросерията качването и слизането са много лесни.

Багажникът има приемливи размери. Смущаващо е страничното отваряне на петата врата отзад, която изисква почти 1,2 метра допълнително пространство. Това само по себе си ограничава донякъде практичността в гъста градска среда, въпреки че Cube е много компактен с дължина под 4 метра. Кокпитът напомня малко на арматурното табло на камион, управлението не е сложно, въпреки че ергономията на някои елементи по таблото не е най-добрата възможна.

Шасито на Nissan Cube не е особено хармонично, твърдото окачване може да накара пасажерите да подскачат на по-неравен път. При това седалките не дават много добра опора на тялото. Бензиновият мотор не се затруднява изобощо с тежащата 1,3 тона каросерия, но на магистрала разходът е доста висок. Към оборудването за сигурност няма никакви критики – серийна ESP и шест въздушни възглавници.

Nissan Cube е просторен автомобил, който има какво да предложи, но има и къде да се търсят подобрения. Благодарение на неконвенционалния дизайн, няма да остане незабелязан на улицата. За съжаление при цена на тази версия на някои европейски пазари надхвърляща 20 хиляди евро Nissan Cube е прекалено скъп.
Реклама  


Купи Nissan

Виж всички обяви

Коментари ( 1 )

Напиши коментар Влез

от: Monty ( преди 7 години )

По грозна не съм виждал !!!
Отговори
 
 -2
 

Положителни: 1  Отрицателни: 3


Избери кола


Изгодни оферти
Последен Тест Драйв
Инвестор.БГ © 2001-2014 Automedia.bg Всички права запазени | Реклама | Пишете ни | Контакти | За сайта | Карта | Условия за ползване
Investor.BG AD © 2001-2014 Automedia.bg All rights reserved. Contact Us | Advertising