IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Как да заредиш Tesla на бензиностанция (ВИДЕО)

Клип с неволите на руса дама стана хит в интернет

Как да заредиш Tesla на бензиностанция (ВИДЕО)

Вицовете за блондинки са много популярни, но в случая не става дума за анекдот, а за истинска ситуация. Един от най-гледаните клипове в YouTube в последните часове е на жена, която прави опити за зареди своята Tesla Model S P100D на ... бензиностанция.

Как да заредиш Tesla на бензиностанция (ВИДЕО)

Русата дама на няколко пъти се опитва да намери място за маркуча от колонката. Докато търси неуспешно гърловината на резервоара, жената дори случайно отваря багажника, като явно натиска бутон в салона.

В един момент блондинката е толкова отчаяна, че звъни по телефона, за да иска помощ. Тогава на помощ идва шофьорът на автомобила, от който е заснето видеото. И той явно и обяснява, че все пак това е електромобил.



Електрическата Tesla Model X P100D е оборудвана с два електромотора със сумарна мощност 773 к.с. и 967 Нм, които осигуряват ускорение от 0 до 100 кч/ч за 3,1 секунди. Максималната скорост е 250 км/ч, като пълно зареждане на батериите от специален терминал отнема 5 часа.

Снимка и видео: YouTube

Тагове: tesla model s
0 от 500
  • #7
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Не знам защо се учудвате на човешката глупост. Отворете в Ютюб да видите за какво става въпрос - това е невинно и предизвиква само смях. Има случаи коли си тръгват с маркуча за бензин, пушат и се подпалват докато зареждат. Надали това са постановки. А и трябва да си технологичен инвалид да не знаеш че караш електрическа кола и да се пробваш да я заредиш на бензиностанция. Ако е толкова зле просто не трябва да и дават книжка.
  • #6
    12 rate up comment 1 rate down comment
    До: Не ме учудва ( преди 5 години )
    Само, че номерът е американски/канадски, очевидно клипът не е от Русия... Ама нвма значение, важното е да сме интересни.
  • #5
    3 rate up comment 17 rate down comment
    Не ме учудва ( преди 5 години )
    Ако новината беше от друг район на света, би било впечатляващо, но за парадокс не може да се говори , тъй като идва от руската кoчина
  • #4
    14 rate up comment 7 rate down comment
    GT ( преди 5 години )
    Според мен това е фалшив и нагласен клип. Това дори не е жена, вижте краката, прасците и цялото телосложение. Мисля, че е театър за събиране на гледания.
  • #3
    22 rate up comment 19 rate down comment
    Бай Ганьо ( преди 5 години )
    Друго си е баце гоуфо, мергела или баварията петнайста употреба, дизеляк или газ, чипосана, с галошите незнайно коя употреба ама имаща бас да дъни 100 кила или цеца. Само това е истината баце за коли, другото си е пустиняк. Тва нищо никой не разбира от коли, питай ме мене. Също от футбол, жени и политика мноу разбирам да знайш.
  • #2
    22 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Ако някой човек не се интересува от ел. автомобили и подминава новините за коли като цяло, защо това да е смешно? От 2-3 год. са на мода, все пак. Явно е, че някой е дал на тази жена Теслата за временно ползване. Кое е смешното?А 300 000 гледания е посредствено.
  • #1
    10 rate up comment 26 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    русата кратуна е над нещата - за нея това е просто возило - такива са за 99% от американците - хал хабер си нямат от двигатели , марки , модели - важното е там да се возят- за друго не им пука!за това техните класации за коли са НАЙ НАЙ грешните в светаАмериканците категорично не разбират нищо от коли, като и над 70% от европейците - за тях са средство за придвижване !само за *** е светая светих !!!