IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Създателите на The Grand Tour: Няма да ни закриват

Amazon потвърди четвърти сезон на шоуто на Кларксън и компания

Създателите на The Grand Tour: Няма да ни закриват

Феновете на The Grand Tour – автомобилното шоу на Джеръми Кларксън и компания, получи четвърти сезон по Amazon Prime Video. Това опровергава предположенията в медиите от двете страни на Атлантика, че проектът ще бъде закрит. Шоуто оцеля, но от компанията потвърдиха, че в него ще има сериозни промени.

Създателите на The Grand Tour: Няма да ни закриват

Първоначалните планове на Amazon Prime бяха за три сезона за три години, общо 36 епизода. Сега от компанията обявиха, че тя ще остане „дом на шоуто за години напред”.

Джеръми Кларксън, Ричард Хамънд и Джеймс Мей напуснаха ВВС през май 2015, след като компанията реши да не продължи договора на Джеръми, който създаде грандиозен скандал, удряйки един от помощник-продуцентите на Top Gear.

Преди раздялата с ВВС Кларксън беше отстранен от работа, а след резултатите от вътрешното разследване Мей и Хамънд отказаха да снимат нови епизоди на Top Gear и заедно с него поставиха основите на The Grand Tour.

Тагове: amazon the grand tour
0 от 500
  • #6
    1 rate up comment 2 rate down comment
    Ime ( преди 5 години )
    Анонимен гледах първият сезон и част от втории, на мен лично много ми хареса, забавни са. Буквално са взели идеята за специални новогодишни серии и са я вкарали във всеки епизод. Има и някои неща, които не ми харесаха, но все пак...
  • #5
    2 rate up comment 1 rate down comment
    аз ( преди 5 години )
    Доколкото разбрах за 4-ти сезон ще продават палатката. Сигурно пак ще се върнат в студио.
  • #4
    10 rate up comment 5 rate down comment
    tg ( преди 5 години )
    Като фен на оригиналния Топ Гиьр, който е гледал почти всички епизоди, бих казал, че тук имат много по-голям бюджет и свобода за простотии, но това не значи че е по-добро. Много и прекалено изпростяват и разбира се, не изпускат и момент да намекнат лекично, почти неуловимо, за простолюдния зрител относно своя "висш английски произход". Имам и доста по-дълго ревю в IMDB с оценка 4/10 поради ред причини, които са изтъкнати там, но за мен е бозичка малко, която няма много общо с колите, а шоубизнес
  • #3
    5 rate up comment 6 rate down comment
    Зрител ( преди 5 години )
    Тоp Gear беше по-добър според мен.Има добри моменти и в Grand Tour ,но като цяло е по-зле.
  • #2
    3 rate up comment 4 rate down comment
    LLL ( преди 5 години )
    На мен лично първият сезон не ми допадна особено. 2-рия беше по-добре, но общо взето беше в най-добрия случай на нивото на последните примерно 2-3 сезона на "оригиналния" Топ Гиър, т.е. не е лош, но е и малко "изкуствен" и "насилен". Ще гледам и 3-ти като започне след месец.
  • #1
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Не съм гледал нито един епизод на това предаване. Струва ли си гледането или е някаква простотия? Моля, някой който го е гледал да си каже мнението! Благодаря , предварително за отговора!