IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Как се разбива електрическият кросоувър на Mercedes (ВИДЕО)

Краш-тестът на EQC в изследователския център на компанията показва интересни неща

Как се разбива електрическият кросоувър на Mercedes (ВИДЕО)

Вече почти сме свикнали с новия електрически кросоувър Mercedes EQC. Вярно е, че автомобилът още не се е появил по обществените пътища, но и това ще стане скоро. В това време компанията пуска все повече информация за колата. Ред е на безопасността.

В своя собствен изследователски център компанията проведе краш-тест на новия автомобил. Разбира се, звезди не бяха присъждани, но беше разказано и показано всичко (или почти), което бе сметнато за необходимо. Особено много производителят се гордее със защитата на компонентите на задвижването и на блока на батерия, който е обкръжен от рамка с конструкция, устойчива на удар.

Как се разбива електрическият кросоувър на Mercedes (ВИДЕО)

В случай на ПТП високоволтовата система се изключва сама. Същото се случва и при удар по време на зареждане. Освен това електрическият кросоувър позволява системата да бъде изключена ръчно, ако е необходимо. Повече за подготовката на колата и за самия краш-тест - във видеото. Разбира се, красивият официален клип е подплатено със задължителните ефекти и всякаква друга пиротехника. Но има и удари.


 

Тагове: mercedes mercedes eqc
0 от 500