IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Това е серийната Supra

Снимка на колата в камион развълнува феновете на Toyota

Това е серийната Supra

Сайтът SupraMKV, създаден естествено специално за петото поколение на култовия японски модел Toyota Supra, първи публикува изображение на серийната версия на спортния автомобил.

Това е серийната Supra

Кадърът е направен в камион, по време на транспортиране на колата. Официалната премиера на новата Supra ще е през януари на салона в Детройт. Снимката показва, че серийната Supra ще има много общо в дизайна на предницата с концепта FT-1 от 2014 година, което също беше очаквано.

Това е серийната Supra

Новата Supra е изградена на платформата на новия BMW Z4, като разликите между японския модел и шестата генерация на бавареца не са само в дизайна. Първите версии на Supra ще получат 2-литров 4-цилиндров турбо мотор от BMW, след това ще има и по-мощна 2-литрова версия, както и вариант с 6-цилиндров двигател.

По-рано спортното подразделение на Toyota – Gazoo Racing публикува тийзър на колата, която ще покаже на салона в Токио след Нова година – GR Supra Super GT. Прототипът дава представа как ще изглежда състезателната версия на Supra за японския пистов шампионат Super GT.

Снимки: SupraMKV.com

Тагове: toyota toyota supra
0 от 500
  • #21
    4 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Точно масовият потребител, който има претенции към колата си избира японското, а тези, които нямат претенции си вземат немска талига и после си бият главата по сервизите.Точно тези с претенциите искат колата им да бъде здрава, надеждна, на добра цена, да харчи малко и да не ги оставя на пътя. Поради тези причини вземат японско и не се занимават с глупости. Другите с комплексите вземат лъскавата кошница и демонстрират богатство и престиж пред тези, които нищо не разбират от коли.
  • #20
    4 rate up comment 1 rate down comment
    до PP ( преди 5 години )
    Радвам се че си ме разбрал за ширпотребата А визирам японците заради това че 70% от колите им са предвидени точно за масовия потребител които нямат претенции към колита , стига им да имат превозно средство да стигнат до работа.А Лексус , Инфинити и Аглока са създадени точно заради това , да избягат от евтиното име на производителя си
  • #19
    7 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    "Носът например можеше да не се променя. "Не може да не се промени. Няма да изпълнява изисванията за безопастност за кола, движеща се по пътищата.
  • #18
    2 rate up comment 5 rate down comment
    PP ( преди 5 години )
    @ zoom inЩом и на MX-5 и намери кусури...Сложна е твойта, всичко ти е или скучно или грозно :)
  • #17
    7 rate up comment 0 rate down comment
    PP ( преди 5 години )
    Отг. за ширпотребата>Ами разбрах ти какво искаш да кажеш, ама другия пък вика всички японски били ширпотреба. Значи според него взимаш примерно нов VW за 40K и не е ширпотреба, а японска за 40К е ширпотреба. Мисля, да не обръщам внимание на коментари, съдържащи думата ширпотреба, защото всеки си влага негово си тълкувание.
  • #16
    4 rate up comment 4 rate down comment
    zoom in ( преди 5 години )
    @PPВсъщност имам МХ-5, ела ме ритни :)Ако не вярваш, пускал съм й ревюто тука в сайта преди 2 години. Сигурно още седи в съотвентата секция.С малките изключения на Мазда, всичко японско сякаш нарочно се предлага с грозен дизайн и нехармонични форми.При немците е скука, ама поне не изглеждат евтино или отблъскващо. И да - другата ми кола е дойче кар.В конкретния случай наистина имам чувството, че специално са се чудили как да е по-грозно от концепта. Носът например можеше да не се променя.
  • #15
    10 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Последното поколение Супра е струвало $84 000 през '93. Евтинко. Ти сигурно 7 можеш да си купиш и да си ги менкаш всеки ден от седмицата?Новата генерация ще бъде по-евтина по инфлационно-изгладена цена. Въпреки това, такъв като тебе, който търси да му е здрава и мощна колата, ама ако може евтинка и да не харчи много, пак няма да може да си я купи.
  • #14
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    на мен пък серийната по- ми харесва от котцепта.. хич не е зле. А не съм фен на японските коли и дизайна им специално.
  • #13
    6 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Изложиха се тотално с тази кола. Лично аз като фен на марката се надявах да изкарат наистина нещо страхотно с което да забият другите в земята. Надявах се, че след многото години чакане ще направят съвършената бегачка за не много пари, както беше легендата Супра едно време. За съжаление е убиха тази легедна по най *** и елементарен начин. Просто няма такова падение. Няма!Жалко! Такъв огромен потенциал имат Тойота, а с една легенда да не могат да се справят и да я предложат на феновете. Жалко!
  • #12
    13 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Добре, че е БМВ, та и тея смешници да видят спортна кола.