IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи снимки на BMW M8

Топ-версията на модела ще вдига 100 км/ч от място за 3 секунди

Първи снимки на BMW M8

Първи снимки на флагманската версия на BMW 8-Series – M8, бяха публикувани в един от интернет-форумите, посветени на германски автомобили. Купето се отличава от сегашната най-мощна модификация M850i XDrive по агресивната си предна броня с увеличени въздухозаборници, решетката на радиатора с черен гланц и по четирите тръби на изпускателната система.

Първи снимки на BMW M8

Ако се съди по снимките, някои елементи от каросерията на M8 са направени от карбон. Това са накрайниците на въздуховодите и долната част на бронята, декоративните детайли от двете страни, корпусите на огледалата и дифузьор. Покривът, най-вероятно, е направен от въглеродни нишки.

Премиерата на най-мощното BMW 8-Series е планирана за 2019 г. Вече е известно, че купето ще получи 4,4-литровият туин-турбо V8 мотор от M850i XDrive, който ще бъде с модернизиран всмукателен колектор, специална система за охлаждане и изпускателна система с управляеми клапи.

Първи снимки на BMW M8

Мощността на двигателя ще бъде около 600 к.с., като в оборудването на автомобила влизат още 8-степенна автоматична скоростна кутия  M Steptronic, активен М-диференциал и система за задвижване от седана BMW М5 с възможност за заключване на предната ос.

Динамичните характеристики на M8 не се съобщава, но шефът на отдела за разработки на BMW – Дирк Хакер, наскоро заяви, че автомобилът ще бъде значително по-бърз от BMW M850i xDrive, което вдига 100 км/ч от място за 3,7 секунди. Очаква се M8 да прави същото за 3 секунди.

Първи снимки на BMW M8

Снимки: German Car Forum

Тагове: bmw m8 m850i
0 от 500