IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Когато рекламата се превърне в провал (ВИДЕО)

Пикапът Chevrolet Silverado Trail Boss се повреди пред препълнени трибуни

Когато рекламата се превърне в провал (ВИДЕО)

Американският концерн General Motors си навлече нови неприятности, след като само преди дни влезе в конфликт с президента Доналд Тръмп заради намеренията си да закрие няколко завода на територията на САЩ. Този път обаче причината е съвсем различна – рекламна кампания.

Когато рекламата се превърне в провал (ВИДЕО)

Пикапът Chevrolet Silverado е официален автомбил на многофункционалната зала Little Caesars Arena, разположена в Детрийт (Мичиган). Компанията-производител реши да използва една от почивките на мача на местния хокеен тим „Детройт Ред Уингс” за реклама на пикапа Silverado Trail Boss. Тази модификация има внушителен клирънс и всъдеходен пакет Z71, който включва блокировка на задния диференциал.

Едва излязла на леда обаче машината се развали и се наложи да остане на терена през цялото прекъiване между втората и третата третина от мача. Машината, почистваща ледена площадка, бе принудена да обикаля около пикапа, като така и не стана ясно какво се е повредило.



Според публикации в Twitter, заради леда е отказа системата за задвижване на четирите колела на пикапа. Други очевидци на случилото се смятат, че е отказал двигателят на Silverado-то. В крайна сметка се е наложила третата част на мача да бъде забавена с няколко минути, но автомобилът все пак е запалил и е напуснал хокейната площадка под бурните овации на зрителите.

Снимка и видео: YouTube

0 от 500