IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ето го най-големия корейски SUV

8-местният Hyundai Palisade "следи" дали не сте забравили децата в салона

Ето го най-големия корейски SUV

Най-големият корейски SUV - Hyundai Palisade, дебютира на автомобилното изложение в Лос Анджелис и е готов да хвърли ръкавицата на най-добрите семейни всъдеходи. Основният му пазар, разбира се, ще бъде американският, но компанията разчита на сериозен интерер и в останалата част на света.

Ето го най-големият корейски SUV

Предполагаше се, че дизайнът на осемместният всъдеход ще бъде направен по мотиви на концептуалния му предвестник Hyundai HDC-2 Grandmaster, но гледайки серийния автомобил можем да се съгласим с това само условно. Тъй или иначе, Hyundai Palisade е изграден според настояшия корпоративен стил на марката и някои елементи наподобяват Hyundai Santa Fe, но като цяло изглежда доста оригинален.

Ето го най-големият корейски SUV

В салона се забелязва елегантната предна конзола и скъпата кожа Nappa. На приборното табло има голям цветен дисплей, а на предния панел веднага се набива на очи големия 10,25-инчов екран на мутимедийната система. Седалките на втория и третия ред могат да бъдат сгънати само с едно натискане. Освен това интериорът може да се похвали с безжично зареждане на всякакви джаджи, както и с аудиосистема Infinity.

Ето го най-големият корейски SUV

Освен това, големият всъдеход "следи" за забравени деца и домашни любимци на задните седалки и напомня на шофьора, ако по някаква причина ги е оставил вътре и е напуснал автомобила.

Ето го най-големият корейски SUV

Hyundai Palisade е оборудван с 3.8-литров V6 двигател с мощност 291 к.с. (355 Нм въртящ момент), който работещи в съчетание с осемстепенна автоматична скоростна кутия. Задвижването на всички колела ще се предлага като опция.

Ето го най-големият корейски SUV

Автомобилът има четири настройки за движение - Normal, Sport, Smart и Snow, а основни негови конкуренти на пазара ще бъдат Toyota Highlander, Honda Pilot и Ford Explorer.

Снимки: Hyundai

Тагове: hyundai suv hyundai palisade
0 от 500
  • #11
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    малко ти е стара информацията - до сега изглеждаше че са отвели френските фирми, само че сега рено и пежо отвръщат на удара и в резултат корейците губят пазарен дял
  • #10
    5 rate up comment 1 rate down comment
    До долния ( преди 5 години )
    За БМВ не знам ама корейците окончателно отвяха френските пръчки!
  • #9
    10 rate up comment 9 rate down comment
    DD ( преди 5 години )
    Класически пример за дизайнерско безсилие.Задница на Рейндж ровър, средната част накакъв Форд Експлорър, отвътре БМВ и долна конзола от Ауди А8.. напълно безлично и незавършено.Факте,ходи да си коментираш Рендетата и не се занимавай с БМВ та.. шизоиден издумкалец.
  • #8
    6 rate up comment 6 rate down comment
    edf ( преди 5 години )
    Върнаха ме 15 години назад във времето с този екстериор
  • #7
    6 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    А факт :) видях ти гениално конструираното и пълно със смисъл, кратко изречение под статията за БМВ, не знам какъв естет се пишеш, но бавареца изглежда като правен в космоса, тоя кютук прилича на един от многото блудкави американски джипки-нищо особено.
  • #6
    12 rate up comment 14 rate down comment
    Факт! ( преди 5 години )
    Убиецът на новото БМВ!Германци моите съболезнования 90-те свършиха!
  • #5
    5 rate up comment 9 rate down comment
    Волвар ( преди 5 години )
    Прекалено скромни характеристики за кубатурата. Но... важна е и цената. Ако този толуп го дават за 50 000, бих казал, че е добре. Ама не вярвам.
  • #4
    8 rate up comment 18 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Ега ти гадното менте, отвътре е старото ауди а8, страничната линия на задните стопове е рейндж...и повече нямам нерви да гледам тоя грозник
  • #3
    9 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    БРаво за първи път да ми хареса интериора на корейски автомобил, дано продължат в този дух. Най-накрая нещо приличащо на немски салон.
  • #2
    16 rate up comment 21 rate down comment
    ТЦ ТЦ ТЦ! ( преди 5 години )
    "Задвижването на всички колела ще се предлага като опция." И това за 8-местен толуп, тежащ със сигурност около 3 тона и мотор с въртящ момент от смешните 355НМ!!?Те на това му се вика оризарско недоразумение, предназначено за по-бедните кравари!