IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Конър Макгрегър остана без книжка за половин година

Бившият шампион в UFC бе хванат да кара с превишена скорост в родината си

Конър Макгрегър остана без книжка за половин година

Ирландската звезда в ММА-боевете Конър Макгретър остана чез шофьорска книжка за половин година за превишаване на скоростта в родината си. Освен това бившият световен шампион в смесените боеве ще плати глоба от 1000 евро, съобщава вестник Mirror.

Конър Макгрегър остана без книжка за половин година

Инцидентът се е случил в графство Китдайър, Ирландия, където 30-годишният спортист е бил спрян от полецйски патрул за шофиране със скорост от 154 км/ч. Ограничението в участъка е била 100 км/ч. Макгрегър е бил зад волана на син Range Rover, като полицаите разкриват, че боецът е признал своята вина и се е държал много любезно с тях.

На другия ден Макгрегър се е изправил пред съда, където е обявил, че съжалява за действията си и обещава за бъдеще да бъде внимателен и да спазва правилник. Адвокатът на ирландеца се е опитал да смекчи наказанието, но се оказало, че това е 12-ото изправяне на Конър пред съда заради сериозно нарушение на правилата на движение.

Снимка: Instagram

0 от 500