IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Късмет: Два камиона удрят моторист, той невредим (ВИДЕО)

Китаец на скутер е новата интернет звезда

Късмет: Два камиона удрят моторист, той невредим (ВИДЕО)

Разсеян китайски моторист в град Шанграо оцеля, след като беше блъснат последователно от два камиона в рамките на няколко секунди.

Късмет: Два камиона удрят моторист, той невредим (ВИДЕО)

Инцидентът става, след като мотористът навлиза в кръстовището, където го уцелва първият камион, а вторият успява да намали и да свие, но и той удря късметлията. В Китай шофьорските курсове продължават една година, но местните медии коментират, че мъжът със скутера явно е отсъствал от много уроци, особено когато е трябвало да се изучават знаците.

Британският Daily Mail отдели най-много внимание на инцидента, но репортерите на вестника обясниха, че така и не са успели да разберат какво се е случило с моториста, който се изправя невредим на крака след двата удара, макар и в шок, след което най-вероятно е трябвало да изчака полицията.
 

Тагове:
0 от 500
  • #3
    2 rate up comment 0 rate down comment
    До втори ( преди 5 години )
    Първият камион удря скутера, да. А скутера сам ли се движи? Някога мотоциклет карал ли си?Вторият камион се помъчи да завие, но до последно не беше сигурен какво става.Късмет не, ами направо си живее пореден живот този! Като котките е.А като не ти харесва новината (по-добра е от това, че изгоноли Карлос Гон), недей да я четеш!
  • #2
    12 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Малко преувеличаваме с "новината" - ясно се вижда, че и двата камиона удрят само скутерчето, но не и тялото на цепнатия. И да е късмет, колко да е късмет... - просто да се благодари на шофьорите, че явно са внимавали и направиха всичко възможно да не намажат колелата на камионите...
  • #1
    20 rate up comment 0 rate down comment
    .. ( преди 5 години )
    Умирай трудно - китайска версия :)Имал е дни да живее... да е жив и здрав и да внимава повече :)