IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Как Уил Смит отвлече Люис Хамилтън (ВИДЕО)

Холивудската звезда освежи финала на сезона в Абу Даби

Как Уил Смит отвлече Люис Хамилтън (ВИДЕО)

Холивудската звезда Уил Смит гостува на световните шампиони Люис Хамилтън и Mercedes в последния старт за сезона във Формула 1 в Абу Даби. И благодарение на него се роди видеото, което може да остане в историята като №1 за годината, поне във Формула 1.

Как Уил Смит отвлече Люис Хамилтън (ВИДЕО)

Скечът на Уил Смит и Хамилтън – „отвличането” на петкратния световен шампион в боксовете, завързването му на стола и убеждаването му от страна на актьора, че той може да стартира вместо него наистина е смешно.

Все пак, Хамилтън стартира и спечели 11-ата си победа във Формула 1, Уил Смит получи привилегията да е един от първите, които го поздравиха по радиото секунди след финала на „Яс Марина”.

А клипчето, дълго малко над 1 минута накара анализаторите отново да твърдят, че Хамилтън най-успешно се справя със задачата да намира нови фенове за Формула 1, както и че наистина гради империя, която да носи неговото име и да работи години, след като той сложи край на кариерата си в спорта.
 

0 от 500