IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Британци пускат електрически Mustang (ВИДЕО)

499-те бройки ще се продават за по 200 000 паунда

Британци пускат електрически Mustang (ВИДЕО)

Британската компания Charge Automotive ще пусне ограничена серия на класически Ford Mustang на ток. В основата на моделите ще бъде официално лицензираните каросерии фастбек или кабриолет. Общо ще бъдат произведени 499 бройки.

Британци пускат електрически Mustang (ВИДЕО)

Доставчик на електрическите двигатели и електрониката за автомобилите ще бъде компания Arrival. Тя е известна с разработването на електрически ванове за куриерската служба United Parcel Service (UPS). Мощността на задвижващата система ще бъде 300 киловата (408 конски сили), а максималният въртящ момент - 1200 Нм. Моторите ще бъдат задвижвани от батерия с обем 64 киловатчаса, която поддържа зареждане с мощност до 50 киловата.

Британци пускат електрически Mustang (ВИДЕО)

Електрическият масълкар ще може да ускорява от място до 100 км/ч заа 3,09 сек, а пробегът с едно зареждане ще бъде 200 км. На публикуваното видео се вижда, че автомобилът ще получи окачване с възможност за регулиране на клирънса, три режима на работа на управляващата електроника и ще може да превключва от задно на задвижване на четирите колела. Контролът на основните функции се осъществява чрез дисплея, монтиран в центъра, както при Tesla.

Британци пускат електрически Mustang (ВИДЕО)

За предварителна поръчка на електрическия Mustang трябва да се направи депозит в размер на 5000 паунда ($ 6500). Първоначалната цена на автомобила ще бъде 200 000 паунда ($ 260 200) с планирано начало на доставките през септември 2019 г.

 

Тагове: ford mustang ford
0 от 500