IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Блондинка потроши Porsche-то на бившия си възлюбен (ВИДЕО)

Никой от преминаващите по улицата не посмя да озапти жената с брадвата

Блондинка потроши Porsche-то на бившия си възлюбен (ВИДЕО)

Хората казват, че любовта е болест и това видео, качено в YouTube го потвърждава. В него млада жена буквално потрошва с брадва спортната кола на бившия си възлюбен.

Блондинка потроши Porsche-то на бившия си възлюбен (ВИДЕО)

Случката се разиграва на улица в центъра на Киев, като е заснета от минувачи. Блондинката първо обезобразява скъпото Porsche със спрей, като написва отстрани „Сволочи” („Копелета”), след което се нахвърля върху колата с брадва. После спира за малко, за да напише „Урод” и продължава да удря. Едва, след като пробива предното стъкло, жената се успокоява, сяда в спрелия наблизо автомобил и си тръгва.



Най-любопитна в случая е реакцията на хората, тъй като това се случва на оживена улица. Те предпочитат да снимат с телефоните си и никой дори не прави опит да озапти явно вбесената жена. Според информациите в интернет, блондинката просто е решила да отмъсти на бившия си възлюбен, който я е зарязал.

Снимка и видео: YouTube

Тагове: porsche
0 от 500
  • #3
    3 rate up comment 0 rate down comment
    de ( преди 5 години )
    "Най-любопитна в случая е реакцията на хората..."Напротив - реакцията на хората е най-правилната. Да спасяват колата на някой, докато се борят с полудяла блонзинка и да получат някоя брадва в лицето ли??
  • #2
    11 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Те половината жени тогава ще трябва да минат през психиатър хаха. Повечето са много докачливи и стават агресивни ако ги зарежеш ама иначе те да зарязват не е проблем.
  • #1
    14 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Застрахователят ще плати и ще си търси парите от тази ненормалница, която ще бъде съдена за хулиганство и умишлено увреждане на чужда собственост. Ако и е за сефте ще се отърве с глоба и нещо условно, а ако има и други подобни изпълнения може да я приберат за някой друг месец на топло. А и задължително подобни същества трябва да мунават принудително през психодиспансера и да да бъдат лекувани! Днес посяга на имущество, но утре може и на човек да посегне. Тогава вече може да е късно...