IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Водещ на Top Gear разби личното си Porsche

Крис Харис се вряза в камион по време на снимки в Уелс

Водещ на Top Gear разби личното си Porsche

Водещият на автомобилното тв шоу Top Gear Крис Харис претърпя катастрофа. С личното си Porsche 911 GT3 Touring той се удари в камион, който обръщал в центъра на сляп завой. За щастие в резултата на инцидента в Уелс, където Харис трябваше да участва в снимки, не пострада никой.

Водещ на Top Gear разби личното си Porsche

Източник, запознат с подробностите около инцидента, съобщи пред британските медии, че камионът се опитвал да обърне, когато колата на водещия се забив в него между предните и задните му колела. Повиканите на мястото полицаи установили, че Харис не е надвишил скоростта и са написали фиш на шофьора на камиона.

Водещ на Top Gear разби личното си Porsche

През февруари, по време на заснемането на един от епизодите на Top Gear, се подпали предсерияната версия на купето Alpine A110. В колата бяха Крис Харис и Еди Джордан бяха в колата. Инцидентът се случи на седемнадесетия специален етап на рали Монте Карло, а водещите не знаеха, че колата гори. Снимачният екип ги предупреди, че от долната част на колата излизат прамъци и двамата успяха благополучно да излязат от нея.
 

Тагове: top gear porsche
0 от 500