IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Porsche 911 изгоря напълно на пътя

Шофьорът е успял да излезе от колата, но е в болница със сериозни наранявания

Porsche 911 изгоря напълно на пътя

Една от най-опасните ситуации на пътя е, когато автомобил се запали по време на движение. Нещата се усложняват допълнително, тъй като излизането на хората от горящия автомобил е трудно. Това се е случило и с това Porsche 911 Carrera, чийто шофьор е успял да се измъкне, но е получил сериозна травми и изгаряния.

Porsche 911 изгоря напълно на пътя

Инцидентът е станал на федерално трасе 9 в Германия, недалече от град Дитерсдорф, който се намира на 80 км южно от Лайпциг. Явното спортната кола се е движила доста бързо, защото по информация на пожарната служба Schleiz, автомобилът се е ударил в мантинелата, ката е разрушил поне 50 метра от нея и е спрял 300 метра по-надолу по магистралата.

Porsche 911 изгоря напълно на пътя

Ударът е бил толкова силен, че бензиновият резервоар не е издържал и се е взривил. Горивото се е разсипало на магистралата, като в него са попаднали искри и така колата се е запалила. Пожарът е толкова силен, че е увредил и пътното покритие.

Porsche 911 изгоря напълно на пътя

Не е ясно какво е причинило инцидента, тъй като автомобилът е изгорял напълно. Според едва от версиите, до катастрофата се е стигнало зарази спукана гума.

Снимки: Facebook
 

Тагове: porsche 911
0 от 500
  • #4
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Ра$$$ово Ломско ( преди 5 години )
    Шофьорът е успял да излезе от колата....-Нали се сещаш какво щеше да остане от водача, ако беше да речем с Рено, да не говорим, че те такава скорост в близките 30 год. само ще сънуват!
  • #3
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Явното спортната кола се е движила доста бързо, защото по информация на пожарната служба Schleiz, автомобилът се е ударил в мантинелата, ката е разрушил поне 50 метра от нея и е спрял 300 метра по-надолу по магистралата.Ударът е бил толкова силен, че бензиновият резервоар не е издържал и се е взривил. Горивото се е разсипало на магистралата, като в него са попаднали искри и така колата се е запалила. Пожарът е толкова силен, че е увредил и пътното покритие.Не е ясно какво е причинило инцидента
  • #2
    7 rate up comment 2 rate down comment
    много скоро ( преди 5 години )
    "в гараж откриха лепенка за Гражданска Отговорност"
  • #1
    11 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    каква е тази новина?защо ще ни интересува това...