IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Рок звезда разпродава колите си

Джей Кей предлага някои достъпни класики на търг

Рок звезда разпродава колите си

Аукционната къща Silverstone Auctions ще предложи на търг в рамките на изложението NEC Classic Motor Show няколко от колите на фронтмена на групата Jamiroquai Джей Кей.

Рок звезда разпродава колите си

Става въпрос за McLaren 675LT, който е част от производствена серия от 500 коли, BMW 850 CSi, Ford Mustang 390 GT Fastback Bullitt от 1967 година, както и Volvo 850 Sport Wagon и други. И макар тези коли да представляват само част от колекцията на Джей Кей, то цените им са сериозни.

McLaren-ът е бил поръчан в подразделението MSO на McLaren с екстри за над 50 000 лири, а цената му е между 230 000 и 280 000 паунда. Що се отнася до Mustang-а, то той е точно копие на колата, карана от Стив Маккуин във филма „Булит”, а цената му е между 58 000 и 68 000 лири.

Рок звезда разпродава колите си

Сред колите, които излизат на търг е и едно специално BMW M3 E30 от версията Johnny Cecotto Limited Edition от 1989 година. Специалната версия излиза на пазара в чест на титлата на Чекото и М3 в европейския пистов шампионат за туристически автомобили през 1988 година. Общият тираж на ограничената серия е точно 505 коли, а се очаква цената на автомобила да достигне 85 000 лири.

През февруари същата аукционна къща вече продаде един автомобил на Джей Кей – Dodge Charger Bullitt, задвижван от 8,2-литрв V8 мотор, за който купувачът плати 94 500 лири.

0 от 500
  • #6
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Българи като като почнат да се правят на американци е като да скриеш бременна ученичка от комшиите, смешно тоест.
  • #5
    6 rate up comment 1 rate down comment
    МегаФънк ( преди 5 години )
    JK си е FUNK икона от Секъде!!!
  • #4
    6 rate up comment 5 rate down comment
    :) ( преди 5 години )
    Мегадет и Диму Боргир са рок звезди колкото JK също.
  • #3
    6 rate up comment 4 rate down comment
    Роко Роко ( преди 5 години )
    Представата ми за РОК звезда е човек, който се занимава с рок музика.Мадона и Азис да речем не са рок звезди.Пласидо Доминго - също не е.Стилове в рок музиката много - Бийтълс, Мегадет и Диму Боргир и са все рок групи, а участниците в тях - рок звезди.
  • #2
    12 rate up comment 2 rate down comment
    пропов ( преди 5 години )
    Брааат,не знам какви ти е извратената представа за рок звезда, че да се цепиш така. Но това не е важно.Дано JK да не е окъсал нещо, че такива ценни машини не е нормално да се продават. Конкретно това М3 Cecotto Edition е абсолютен банкомат. С времето цената му ще скача доста.
  • #1
    24 rate up comment 5 rate down comment
    Роко Роко ( преди 5 години )
    Тоя е всичко друго, но не и РОК звезда.