IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

През 2019 г. BMW ще предложи хибридни Х3 и Х5

По-малкият модел ще получи версия с 248 к.с., а по-големият – с 390

През 2019 г. BMW ще предложи хибридни Х3 и Х5

Компактният кросовуър X3 (на снимките) e сред най-популярните модели на BMW в Европа. Автомобилът е достъпен с голям избор на двигатели, но баварците не се задоволяват с постигнатото и продължават да разработват нови задвижваши агрегати.

През 2019 г. BMW ще предложи хибридни Х3 и Х5

Естествено, с най-голям интерес се очаква спортната версия Х3 М, но заедно с нея на пазара ще се появи и хибридна модификация, която може да се зарежда от електропреносната мрежа. Двата нови варианта ще излязат на пазара догодина.

Според Carscoops, бъдещото BMW Х3 PHEV ще получи същия агрегат, който се поставя на новото 3-Series (G20). Той включва 2,0-литров бензинов турбодвигател с 4 цилиндъра, който работи в комбинация с електромотор. Съвместно те развиват 248 к.с., а за кратък период от време мощността достига 288 к.с.

През 2019 г. BMW ще предложи хибридни Х3 и Х5

Едновременно с това, в BMW работят и върху хибриден вариант на по-големия си кросоувър – X5. Той ще бъде оборудван с по-мощен силов агрегат, който според информациите ще развива около 390 к.с. В неговата основа ще бъде 3,0-литров турбомотор с 6 цилиндъра.

Снимка: BMW

Тагове: bmw x3 bmw x5
0 от 500