IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Как завършва гонка със 180 км/ч по улиците на Сеул (ВИДЕО)

Ford Mustang и Mercedes-AMG A45 решиха да премерят сили, вижте последиците

Как завършва гонка със 180 км/ч по улиците на Сеул (ВИДЕО)

Уличните гонки са незаконни и доста опасни не само когато се разиграват по улиците на изостанала държава като България, но и в доста развити в икономическо отношение страни. Този клип е заснет по улиците на южнорокейската столица Сеул. Посред бял ден в нея участват собствениците на Ford Mustang и Mercedes-AMG A45, чието безумие наподобява гонка от играта Need Ford Speed.

Как завършва гонка със 180 км/ч по улиците на Сеул (ВИДЕО)

Според описанието във видеото, автомобилите се движат със 180 км ч, което е невероятно бързо, като се има предвид, че ограничението на скоростта в Сеул е 60 км/ч. Резултатът от това очевидно незачитане на закона е сериозна катастрофа: шофьорът на Ford Mustang губи контрол и след като се обръща на 180 градуса, завършва "полета" си на тротоара. За щастие, в този момент там няма пешеходци, в противен случай резултатът щеше да бъде плачевен. Щетите по автомобила обаче са сериозни.

Как завършва гонка със 180 км/ч по улиците на Сеул (ВИДЕО)

Ако изгледате видеото внимателно, у вас може да възникне подозрение, че другият автомобил вероятно има нещо общо с катастрофата. В 1:21 минута на видеото се чува звук от удар, който съвпада с началото на завиването на американския модел. Миг по-късно се вижда как немската машина преминава подозрително близко до другата кола. Най-вероятно е имало контакт между двата автомобила, но дали у бил умишлен е трудно да се каже.

Тагове: ford mustang mercedes-amg
0 от 500