IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Какво говори цветът на колата за характера на човека

Черният е за властващите, червеният за безгрижните, а собствениците на сини автомобили са дискретни

Какво говори цветът на колата за характера на човека

Предпочитанията за цвета на автомобила могат да разкажат много за собственика му, посочват психолозите.

Какво говори цветът на колата за характера на човека

Белият цвят се предпочита от хора, които са уверени в способностите си и обичат да доминират над останалите. Освен това собствениците на бели автомобили са внимателни, чистоплътни, педантични и имат изискан естетически вкус.

Автомобили в черно избират тези, които имат повече власт над другите. Собствениците на такива коли са решителни, сериозни и безспорни лидери в живота. Черни автомобили предпочитат хората, които са уверени в себе си и имат богат житейски опит.

Какво говори цветът на колата за характера на човека

Хората, които искат да се откроят сред тълпата и да привлекат внимание, предпочитат автомобили с червен цвят. Собствениците на такива коли крачат безгрижно и радостно в живота и имат много добре развито усещане за красота.

Екстраверите, които обожават бързия ритъм на живота, най-често избират автомобил в сив цвят. Собствениците на такива коли са действат стремглаво, незабавно вземат решения и са в състояние да правят няколко неща наведнъж.

Какво говори цветът на колата за характера на човека

Зелен или смарагдов цвят избирата хора, които също са решителни и на които не им е чуждо чувството за превъзходство над другите. Освен това автомобил в такъв цвят говори за тяхната чувствителна душа, притегляна от природата.

Сини или светлосини автомобили се избират от хора, които са дискретни и способни да контролират емоциите си. А духовните импулси и подвизи са чужди за тях.

Какво говори цветът на колата за характера на човека

Консерваторите пък предпочитат кафяви автомобили. За собствениците на коли в такъв цвят в живота е важна стабилността и увереността в бъдещето. Тези, които избират нюанси на кафявия цвят, са отдадени на семейството и скептично гледат на всякакви нововъведения в живота.
 

0 от 500
  • #6
    1 rate up comment 0 rate down comment
    тупан ( преди 5 години )
    показва, че си комплексиран задъстеняк, който гледа как изглежда колата, вместо да се напъне и да разбере техничекското
  • #5
    2 rate up comment 5 rate down comment
    Фолк без фолксваген ( преди 5 години )
    Тц, така беше едно време в Мототехника. Сега коли валяло. Можеш да избираш модел, двигател, цвят и т.н. И ако я няма в момента, може да почакаш 2-3 месеца доато се появи подходящ екземпляр. :)
  • #4
    20 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Българинът избира цвета, който му се падне на Горубляне.
  • #3
    15 rate up comment 2 rate down comment
    de ( преди 5 години )
    а кой цвят показва, че собственика е комплексар, с ниско самочувствие, опитва да натиска останалите за да изпъкне и е нетолерантен по природа? хм?Тази класация е като хороскоп - за всеки цвят само хубави новини :)
  • #2
    10 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Простотии!Избирам цвета, който отива най-много на даден модел.Имал съм коли с всичките изброени цветове без кафяв. В момента имам 3 коли. Бяла, сива и черна. Просто цветовете отиват така, както съм ги взел и не държа на точно определен цвят. Само кафяв, лилав, розов, син не бих взел. Едва ли има коли които на мен да ми харесат с тези нюанси.
  • #1
    6 rate up comment 3 rate down comment
    Фолк без фолксваген ( преди 5 години )
    Много розова тая класация. За мутрите и голфаджиите нищо не е казано.