IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Skoda Fabia отново стана всъдеходно комби

Модификацията ще се предлага с 3-цилиндрови мотори с обем 1,0 литър

Skoda Fabia отново стана всъдеходно комби

Компанията Skoda представи обновена версия на всъдеходната Fabia Combi Scoultline. От стандартния модел, чийто фейслифт беше представен през пролетта на автосалона в Женева, новият автомобил се отличава по увеличение пътен просвет и допълнителната защита по долната част на каросерията.

Skoda Fabia отново стана всъдеходно комби

Обновената Skoda Fabia Combi Scoutline се предлага със светодиодни фарове и задни стопове, както и с различни джати с размер от 16 до 18 цола. Освен това комбито е получило рейлинги на покрива и боядисани в сиво корпуси на външните огледала.

Skoda Fabia отново стана всъдеходно комби

Както и хечбекът, Fabia Combi Scoutline разполага с модернизиран приборен панел и мултимедиен комплекс с 6,5-инчов сензорен дисплей. Системата работи с протоколите Apple CarPlay и Android Auto.

Skoda Fabia отново стана всъдеходно комби

Гамата двигатели на автомобила се състои от 3-цилиндрови мотори с обем 1,0 литър, разиващи 60, 75 и 110 к.с. Всички агрегати съответстват на екологичния стандарт Евро-6, тъй като са оборудвани със система „старт/стоп” и функция за рекуперация на енергията при спиране.

Skoda Fabia отново стана всъдеходно комби

Сред предлаганите за модела електронни асистенти са включени система за следене на „мъртвите” зони, функция за автоматично превключване от дълги на къси светлини, а също така и система за помощ при излизане на заден ход след паркиране.

Снимки: Skoda
 

Тагове: skoa fabia combi scoutline
0 от 500
  • #12
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Факт!-тическия ... ( преди 5 години )
    освен с рено сега се е увредил и с дачия! Но заДръстеняците са така ...
  • #11
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Истинско 4х4 дори по-скоро към 6к ще удари. Защото и задното окачване трябва да бъде подменено. Иначе с малко повече късмет може да видим микро хибридното ел 4х4, което трябва и да е осезаемо по-евтино. Но това ще е най-рано в следващото поколениеЕдин приятел кара Фабия комби 1.0 и е доста доволен. Около 0.5л по-икономична от 1.2 със същите коне (предишната му кола - ето колко е доволен) и може би малко по-пъргава. На задната седалка 185 см пътник е ок без да е тясно. Багажника е доста приличен
  • #10
    5 rate up comment 4 rate down comment
    Край ( преди 5 години )
    3 цилиндровите са перфектни за малки коли. Малко са по вибриращи обаче теглят като дизели пък са екологични сравнително.*** ресурса им бил малък. Кой ти се кани да кара една кола по 300 хил. км. вече. само таксиджиите.
  • #9
    2 rate up comment 2 rate down comment
    de ( преди 5 години )
    най-вероятно няма да има 4х4, но пък и за този модел май не е цел. Това е просто вдигнат масов автомобил - едно време имаше опция и на октавия да си поръчаш екстра "лоши пътища" което повдигаше купето с 2см. Това е кола с леко повишена проходимост от тип за вила/черни пътища, за по-лесно катерене по бордюри и евентуално по-добро газене в сняг зимата. Едно 4х4 би вдигнало цената с поне 3000лв.
  • #8
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Супер практична и добре изглеждаща кола. Какво му трябва повече на човек от една компактно комби с висок просвет на добра цена. Жалко само, че е с 3-цилиндрови маломощни двигатели, никога не бих го купил заради тях. Даже не вярвам, че може да сложат 60 к.с. на това купе...
  • #7
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Гошо ( преди 5 години )
    ПРОПУСНАЛИ СА ДВИГАТЕЛЯ С 90 К.С.ЛОШО.
  • #6
    5 rate up comment 3 rate down comment
    нововнос ( преди 5 години )
    Не пише 4х4 ще има ли? Или просто вдигнали я с 2 пръста нагоре и айда, проходима била...
  • #5
    11 rate up comment 6 rate down comment
    GT ( преди 5 години )
    Още един пример, за безмислено оскъпена кола и разни човеци, които ще се изръсят 10 000лв +...отгоре за нищо!
  • #4
    8 rate up comment 2 rate down comment
    Мммм ( преди 5 години )
    Всъдеходно?????!!!!!! просто комби.
  • #3
    13 rate up comment 4 rate down comment
    Факт! ( преди 5 години )
    Тва е твое мнение цяла Франция Англия Италия и тн ги търкалят не са се оплакали а те са претенциозни клиенти.