IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Колко багаж може да пренесе един Mercedes C-Class?

Дори полицаите останах шокирани от натовареното в автомобила

Колко багаж може да пренесе един Mercedes C-Class?

Гледка на натоварен с какво ли не автомобил е нещо обичайно за бедните държави, най-вече в Африка и Азия, но може да се срещне и в Източна Европа. Обикновено става дума за стара кола, чийто собственик не е особено загрижен за нейното състония. В случая обаче имаме Mercedes-Benz C-Class, засечен по пътищата на Германия.

Колко багаж може да пренесе един Mercedes C-Class?

Комбито е спряно от полицейски патрул на магистрала А8 в близост до Лудвигсхафен в 5,45 часа сутринта. Униформените са получили обаждане от граждани, които са видяли по-рано претоварения Mercedes и са побързали да уведомят органите на реда.

Самите полицаи са останали изумени от вида на автомобила. Върху багажника на покрива са закрепени дървени плоскости, два реда гуми и няколко детски велосипеда. Върху поставката за велосипеди на багажника са натоварени пиани и стол за офис. Любопитното е, че според производителя тя може да издържи 60 кг., но само пианото тежи повече от 100 кг.

Общото тегло на товара въху комбито е 400 кг. Зад волана на автомобила се е намирал 46-годишен румънец, който на всичко отгоре е закрепил багажа доста слабо и във всеки един момент той е можело да се изипе на пътя. Мъжът обяснил, че се мести в ново жилище, но товарният бус, който поръчал не е събрал всички вещи.

В крайна сметка румънецът е глобен с 95 евро заради опасен превоз и явно няма да може да икономиса пари от спестения втори курс на буса.

Снимка: Polizeipräsidium Ludwigsburg

Тагове: mercedes-benz c-class
0 от 500
  • #6
    8 rate up comment 11 rate down comment
    Който си може, може! ( преди 5 години )
    Мерцедес баце, не е неква хартиена оризарка или френско-макаронска бангия!
  • #5
    9 rate up comment 0 rate down comment
    Тъй, тъй .. ( преди 5 години )
    "на багажника са натоварени пиани и стол за офис"!За теа "пиани" нема ли КАт да ги накара да духат!? )))
  • #4
    6 rate up comment 0 rate down comment
    LowRage ( преди 5 години )
    Преди 16-17 години баща ми беше натоварил 800 кг зърно на москвич.Забравил съм модела вече.Прехода беше около 25-30 км със скорост под 25 км/ч.Москвича беше на тампони през цялото време
  • #3
    18 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Тоя мерцедес струва около 2500 лева.Това е цената на маратонки,щасовник,смартфон и лаптоп пъхнати в раница
  • #2
    11 rate up comment 1 rate down comment
    Балканец ( преди 5 години )
    Спестил е време, все пак. 95 евро си е далавера. Следващия път може да приготви стотачка и да товари смело.В жигулката съм товарил 350 кила.
  • #1
    25 rate up comment 0 rate down comment
    de ( преди 5 години )
    типичен балканец - кара мерц, а в джоба бълхи.. Сега му е излязло "далавера" местенето, а даже май му се е разминало, като знам какви глоби може да отнесе в Германия.