IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Какво е общото между Dacia, Ferrari и McLaren?

Румънската марка пуска "много ограничена серия" на Sandero Stepway

Какво е общото между Dacia, Ferrari и McLaren?

При производителите на суперспортни или хиперавтомобили лансирането на специални версии на популярните модели е успешна практика. Примери за това са коли като McLaren Senna GTR и Ferrari LaFerrari Aperta, а сега в тази компания влиза и Dacia със Sandero Stepway Escape.

Какво е общото между Dacia, Ferrari и McLaren?

Става въпрос за „много ограничена серия” на популярния модел, която ще се състои от едва 400 коли. Промените са основно в дизайна на интериора, който е дело на Флора Джеймс, спечелила на 38 000 гласа при гласуването за това как за изглежда първата супер лимитирана серия на Dacia.

В гласуването участваха над 100 000 човека, така че успехът на Флора е забележителен. Escape се отличава с нови мотиви, изрисувани на предния капак, средните колонки и покрива на колата като към тях Dacia добавя бели акценти на вратите и страничните огледала, а основният цвят на колата е матово черно.

Какво е общото между Dacia, Ferrari и McLaren?

Серията Escape е предназначена за Франция и ще излезе на пазара преди края на следващата година. Все още обаче няма информация за евентуални промени по колите при избора на двигатели и трансмисии.

0 от 500