IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Това ли е новият Volkswagen Golf?

Изтекоха първи снимки на новото поколение почти без камуфлаж

Това ли е новият Volkswagen Golf?

Преди да пуснат нов модел в продажба, производителите на автомобили го тестват по обществените пътища. За да предпазят екстериора от любопитните погледи, прототипите са покрити с камуфлаж и в това няма нищо ново. Същото ни предстои да видим и при осмото поколение на Volkswagen Golf, но може би вече знаем как ще изглежда новият хечбек.

Това ли е новият Volkswagen Golf?

Въпреки снимките, показващи предстоящото ново поколение на модела, чиято каросерия практически не е покрита с камуфлаж, което позволява да се видят много интересни подробности, явно не всичко тук е толкова просто. Много странно изглежда решението на компанията да оставик хечбека на паркинг, макар и корпоративен, като почти не скрие дизайна му.

От друга страна, може да се очаква предсерийният прототип да бъде допълнително модифициран, което ще помогне за засекретяването на истинския дизайн на новото поколение. Във всеки случай гледаме снимките на автомобил, който наистина иска да ни накара да повярваме, че това е новият Volkswagen Golf.

Това ли е новият Volkswagen Golf?

Автомобилът е сниман на територията на VW и Audi R&D Center в китайската столица. Ако приемем факта, че сме изправени пред VW Golf Mk8, моделът явно ще има сериозни промяни в екстериора. Като се започне от това, че не прилича на нито едно от предишните поколения.

Това ли е новият Volkswagen Golf?

На първо място си заслужава да се отбележи новата агресивна предна броня и много тесните фарове. Отзад личат други интересни промени, например фаровете имат напълно нова сложна форма, както и два ауспуха на изпускателната система. Да не би това да е VW Golf GTI? Дали за това не подсказва надписът върху фалшивата радиаторна решетка?

Това ли е новият Volkswagen Golf?

Най-кардиналните промени са в профила - по-нисък и динамичен силует с по-тесни прозорци. Различна е и формата на вратите. За съжаление, в момента няма снимки на интериора, но, това, разбира се, би било прекалено на този етап. Доколко цялостният външен вид на автомобила от снимките отговаря на новия хечбек, ще разберем малко по-късно, когато за Volkswagen Golf от моделната 2020 г. започват да излизат повече подробности.

0 от 500
  • #17
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Аха ( преди 5 години )
    А това дизеловата версия ли е, за един приятел питам?
  • #16
    7 rate up comment 12 rate down comment
    Факт! ( преди 5 години )
    Немците са леко в паника даже са се и посрали.Ахахахахахаха няма да ги бъде ще ги газят яко.Немските плъхове скоро ще се чудят накъде да поемат.
  • #15
    7 rate up comment 11 rate down comment
    Швабен зи каскен ( преди 5 години )
    Хех, загазили а го вагонетките.. половината мениджмънт в затвора, клиенти и акционери ги съдят за милиарди евра, продажбите и тоя месец 20% надолу, а половината им модели дори не могат да покрият новите стандарти за емисии. Императорът.. ха-ха, с *** ***.
  • #14
    14 rate up comment 7 rate down comment
    Абе ( преди 5 години )
    Доше, фактически Голфа е много повече автомобил от всяка корола произведена от стари пластмасови бутилки в Анадола!
  • #13
    6 rate up comment 11 rate down comment
    Факт! ( преди 5 години )
    Нокия са вече аут каквото и да извадят не могат да настигнат Епъл Самсунг Ксиаоми Хуауей и Леново.Само селянин от провинцията не разбиращ нищо от маркетинг не може да го схване какъвто е цъ.р.увула наричаст се Факт!-ически.Типичен голфаджия германофил сел.ндур гастарбайтер за 1000 еврака в Дуисбург.Т.п на ***!
  • #12
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Вярвай си!
  • #11
    12 rate up comment 11 rate down comment
    Факт!-тически ... ( преди 5 години )
    само селяните от затънтената провинциа все още не знаят, че последните смартфони на НОКИЯ - 7 plus, 8 и особено новия 9 са едни от най-добрите и продавани на пазара по света!
  • #10
    15 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Голфът не е лош автомобил... първи е в класа си по продажби.. в Европа само обаче.Освен това, това са нисък клас автомобили, които нямат отношение към автомобилния авангард на световно ниво. "Императорът" в този клас на световно ниво е... тойота корола, която е долнопробен леген и пак се продава повече от великия ви голф. Така че, хайде не се превъзбуждайте толкова, фенове или хейтъри, тук иде реч за посредствен автомобил. Все едно да спорим за "императора" тойота айго...
  • #9
    20 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    "че не прилича на нито едно от предишните поколения."Абе комедианти на каква дрога сте вие.Слепи ли сте или не виждате? Май и двете.
  • #8
    7 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    пръдьовци, още ли лаете срещу вятара ?! Да за коментаторите става думаахаххахаха