IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Комбито на новата 3 серия идва в Женева

По-просторната версия на модела получава същите мотори като седана

Комбито на новата 3 серия идва в Женева

Дебютът на новата 3 серия на BMW ще остане като една от големите новини в света на автомобилостроенето за 2018 година, а догодина през март ще се появи и комби версията на модела.

Комбито на новата 3 серия идва в Женева

Пътните изпитания на комби вариантът вървят с пълна сила, а според неофициална информация гамата двигатели ще е идентична с тази на седана. В нея влизат новите 4-цилиндрови 2-литрови бензинови турбо мотори с мощност 184 и 258 конски сили, съответно за версиите 320i и 330i.

2-литровият турбодизел ще се предлага във вариант с мощност 150 и 190 конски сили (318d и 320d), ще се предлага и 3-литровият 6-цилиндров турбодизел с мощност 265 конски сили (330d). Комбито ще получи и 8-степенен автоматик, динамичен круиз контрол, превключвател за различни режими на работа на двигателя, функция Start/Stop и т.н. Този вариант на модела ще се предлага и с пакет M Sport, който включва спортно окачване и спирачки M Sport.

Тагове: bmw bmw 3 series
0 от 500